hirdetés

KuKirin V1 Pro elektromos bringa nagy hatótávval

Horzsolóan nagy végsebesség

hír
KuKirin V1 Pro elektromos bringa nagy hatótávval 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2024-06-25

A KuKirin cég eléggé megtáltosodott az elmúlt időben elektromos rollerek terén, így bízhattok abban is, hogy a kerékpárjaiknál is minőségi változás állt be. A KuKirin V1 Pro egy 45 km/órára képes kétkerekű, amit tárcsafékek állítanak meg, 350 W-os motorteljesítmény mozgatja, és a gyári értékek szerint akár 45 km-t is képes egy feltöltéssel megtenni. 223 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a 2KGC1X  kuponkóddal, a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítás mellett.

Figyelmet érdemel még az első-hátsó csomagtartó,

ahová viszonylag csomat lehet felpakolni, mondjuk érdemes ezeket legumipókozni, ha azt akarjátok, hogy ott is maradjon, sőt a hátsón akár lurkókat is lehet szállítani. A szett része az első-hátsó lámpa, illetve a macskaszemek, amik nem mellesleg, hazánkban kötelező kellékei az ilyen járműveknek.

Ha megtetszett a kétkerekű, akkor 223 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a 2KGC1X  kuponkóddal, a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés