hirdetés

Kugoo Kirin M3 roller

Végre jó útra téved

hír
Kugoo Kirin M3 roller 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-10

Nem mondhatnám, hogy kedvelem a Kugoo rollereket, mert eddig a nagy részük csapnivaló jármű volt. Egy kivételt tudok mondani az M2 Prót, ami kifejezetten tetszett, ennek az utódja az M3 nemrég jelent meg. Rengeteg újítást vonultat fel – pl. normális lengéscsillapítást, tárcsaféket ABS-szel, NFC-s zárolást, beépített „bicikli” zárat – , megnőtt a kereke 10 inch-re és a motor ereje is 500 W-ra, amivel már a 40 km/órás sebességet is el lehet érni. Ez egy igen komoly fejlesztés, cserébe arcpirítóan drága lett, 238 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU1852 kuponnal cseh raktárból ingyenes szállítás mellett, nézzük megér-e ennyit.

A motoerő 500 W,

ami azért nagyon lényeges, mert így már van esély arra, hogy egy átlagos súlyú embert egy közepes emelkedőn is felvigyen. Azt hagyjuk is, hogy hány fokot ad meg a gyártó a meredekségmászásra, mert biztosan nem igaz, maximum arra jó, hogy sírva nevessetek rajta. Vannak további érdekességek, amit ebben az árkategóriában nem láttam még sehol. Az egyik a kormányba épített számzáras acélkábel, amivel le tudjátok zárni a járművet. Nyilván ez sem egy életbiztosítás, de ehhez már erővágó kell, ami nem lesz minden járókelő zsebében. A másik az NFC-s zárolhatóság, ezzel le lehet tiltani az elektromotort, ilyenkor elvileg nem lehet elindítani az M3-at.

A sok érdekességhez meglehetősen magas ár társul, 238 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a BGHU1852 kuponnal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ez az ár szinte hosszabb távon biztosan esni fog, 200 000 Ft körül már eléggé vonzó vétel, mert az már a Ninebot G30 szintje – volt a válság előtt -, annál jobb műszaki paraméterekkel.

hirdetés