hirdetés

Közösségi spórolás a Geekbuying oldalán

Bargain!

hír
Közösségi spórolás a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-03-24

A Geekbuying egy elég furfangos akciót küldött nektek a hétre a már futó akciói mellé, elsőre kicsit bonyolultnak hangozhat a dolog, de higyjetek nekünk, nem az. Alapvetően arról van szó, hogy jó pár terméket az elektromos rollertől kezdve a Bluetooth hangszórokon, TWS füleseken át a kárpittisztítókig már tényleg nevetségesen olcsón tudtok megvásárolni. Persze ezekért az óriási árkedvezményekért meg kell ám ‘dolgozni’.

Tronsmart Force 2, a legjobb ajánlat

A Force 2 a szerkesztőség egyik kedvenc Bluetooth hangszórója, ugyanis az eddigi csúcstartónál, a T6 Plusznál is jobbra sikerült. A róla készült részletes tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék talán legnagyobb újítása, hogy már nemcsak két eszközt kapcsolhattok össze, hanem akár 100 darabot is, de már két kütyü párosításával is hatalmas buli csapható. A hangzásra egyáltalán nem lehet panasz, mivel két darab aktív hangszóró és kettő passzív membrán található a készülékben, előbbiek a magas és a közép, míg utóbbi kettő a mély hangok megszólaltatásáért felelnek. Bluetooth 5.0-n keresztül kommunikál a mobilotokkal, de akár jack kábellel is küldhettek rá zenéket.
Egy töltéssel 15 órán át is képes zenélni, az akkuját pedig Type-C csatlakozón keresztül tudjátok feltölteni. Szerencsére a vízállóságról sem feledkeztek meg, az IPX7-es minősítésnek köszönhetően nem esik baja akkor sem, ha véletlenül ráfröccsen a roséfröccs.

hirdetés