hirdetés

Közel 30 kilós gázgrillt dobott piacra a BlitzWolf

Olcsón be is hozzák az országba

hír
Közel 30 kilós gázgrillt dobott piacra a BlitzWolf 1
írta: SonkaMod
2021-04-30

Egyre meglepőbb termékeket mutat be a BlitzWolf amióta belekezdett a konyhai gépek és efféle eszközök gyártásába. Eddig a mosogatógépük volt a legnagyobb, legérdekesebb dobás, de a forrólevegős sütőjük sem volt semmi. Ezt a trónt most nagyon gyorsan elkövetelte a BW-GO1, ami egy kerti gázgrill. Nem is akármilyen, rögtön egy nagyméretű, négy gázrózsás eszközzel robbannak be a piacra.

Négy gázégője van, piezoelektromos gyújtással, és ezeknek az erőssége fokozatmentesen állítható, így nem kell az egész grillt beröffenteni, ha csak egy-két szelet húst akarunk kisütni. Az égőket fém lapok védik, így nem árt meg nekik a lecsöpögő zsír. Csepptálca is van az égéstér alatt, ez pedig egy mozdulattal kihúzható, és így egyszerűen tisztítható. Leereszthető tetővel is rendelkezik, ezen egy hőmérő található, így tudjuk, hogy milyen hőmérsékleten sülnek az ételek. A sütőhöz kell venni egy benzinkútón kapható gázpalackot, valamint egy nyomásszabályzót, de más kellék nem kell hozzá. Magyarországon a 28-30/37 mbar-os kivitelt kell választani.

A BlitzWolf BW-GO1 méretű gázgrillek itthon körülbelül 100 000 forinttól kezdődnek. A kínai grill 97 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, szállítással együtt, a BGSJ0255 kuponkóddal, tehát csak egy kicsit olcsóbb, mint az itthoni variánsok. Már izgatottan várjuk, hogy mi lesz a BlitzWolf következő húzása, de ilyen ütemben haladva nem csodálkoznánk, ha a következő egy hűtőszekrény vagy mosógép lenne.

hirdetés