hirdetés

Két gamer monitorral állt a nyilvánosság elé a BlitzWolf

Csábító mindkettő

hír
Két gamer monitorral állt a nyilvánosság elé a BlitzWolf 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-12

A gyártó egy 27 inches, 16:9-es és egy 34 inches ultraszéles monitort dobott a piacra. A megjelenítők nagyon impresszívek, rendkívül jó specifikációkkal bírnak, jól néznek ki, és viszonylag olcsók is. A hazai árakhoz képest mind a kettő átlag alatti, míg a tudásuk inkább ennek az ellenkezője. Már előre tudtuk, hogy ez a két eszköz meg fog jelenni, és már régóta vágytunk rá, hogy meg lehessen vásárolni, és ez a pillanat most elérkezett.

BlitzWolf BW-GM3

A GM3 már egy igazi nagyágyú a maga 34 inch-ével, ami egy hajlított 4K-s VA panel, 21:9-es képaránnyal. A fényereje 300 cd/négyzetméter, 165 Hz-es a képrissítése, és támogatja az AMD FreeSync-et. A monitorra egy időben két gép is köthető, és osztott képernyőben tudja mind a kettő képét mutatni. Állítható az állványon a magasság és a kijelző dőlésszöge is, de még egy kis forgatási lehetőség is adott. A dizájn letisztult, egyáltalán nem csillivilli, csak a hátoldalán van egy visszafogott RGB világítás. Két darab DisplayPort és egy HDMI csatlakozó adott, ezek mellett pedig egy fülhallgató kimenet, valamint egy USB port kapott helyet.

A monitort egyelőre 150 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron lehet rendelni, ami a hazai mezőny alja, de van ennél alacsonyabb árú kijelző is. Illetve Kínában maradva is van kihívó, hisz a Xiaomi 34 inch-ese nagyon hasonló, és árban is ez a kategória, sőt, olcsóbb is.

hirdetés