hirdetés

Itt az Amazfit Stratos 3

Nem áll le a Huami

hír
Itt az Amazfit Stratos 3 1
írta: Rolla
2019-08-28

Tegnap – ahogy azt a csoportunkban is olvashattátok – a szemfülesek észrevehették már az Amazfit appban az új órák megjelenését, amellyel együtt megérkezett az első bejelentés is a legújabb tagról, az Amazfit Stratos 3-ról. Épphogy csak piacra került az Amazfit GTR, máris itt az újdonság.

És hogy kicsit a belsejébe is beletúrjunk az Amazfit Stratos 3 óráknak, mondom a legfontosabb infókat róla. Oprendszerként Amazfit OS fut rajta, van benne beépített GPS, 19 sportmódot ismer – köztük az úszást is-, 300 mAh-s aksijával pedig helymeghatározás nélkül akár 14 napot is kibír, azzal viszont körülbelül csak 35 órát, ami azért durva különbség.

És hogy mennyit kell kicsengetni érte? A kínai árakat tekintve az alap verzióért 53 000 forintnyi jüant, az Elite-ért pedig 71 000 forintnyit kérnek el. A globális verzió megjelenésének dátumát sajnos még nem lehet tudni, viszont Geekbuyingon már előrendelhetitek 66 000 forintért.

De hogy addig se unatkozzatok, elárulom nektek, hogy az Amazfit GTR már tesztelés alatt áll az irodánkban, így nemsokára közelebbről is megnézhetitek, hogy mit is tud pontosan a Huami legutóbbi villantása, aminek az összefoglalóját itt tudjátok elolvasni.

hirdetés