hirdetés

Bemutatkozott az Amazfit GTR

De van itt még más meglepetés is

hír
Bemutatkozott az Amazfit GTR 1
írta: Atika
2019-07-17

A Xiaomi nem bízza a véletlenre, ha hardvermegjelenésről van szó, így a héten már megmutatták nekünk az Amazfit GTR okosórát és információkat kaptunk az érkező Xiaomi Mi A3-ról is, amihez exkluzív fotókat csatoltunk nektek.

Méret 42mm 47mm
Akkumulátor kapacitás 195 mAh 410 mAh
Normál használat* 12 nap 24 nap
Folyamatos GPS használat 22 óra 40 óra
Óra üzemmódban 34 nap 74 nap

*Pulzusmérés bekapcsolva, alvásmonitorozás bekapcsolva, GPS bekapcsolva napi 15 percre, napi 30 kijelző felébresztés, 150 üzenet, GPS használat 4 alkalommal és egyéb funkció használata 5 percig

Igen, ahogy látható az Amazfit GTR kapott GPS-t, szerencsére GLONASS támogatással, így az óra által monitorozott 12 sportolási mód közül jó párnál hasznát vehetjük, az optikai pulzusmérővel együtt. A Huami 5 ATM-ig garantálja a vízállóságot, így nyugodtan fürödhetünk benne, de akár úszni is magunkkal vihetjük.

Mint minden valamirevaló okosóra ez is megjeleníti az értesítéseinket, emlékeztetőinket, üzeneteinket, de ellenőrizhetjük rajta az időjárást, vezérelhetjük a telefonunk zenelejátszóját, de iránytűnek is használhatjuk, ha arra lenne szükségünk.

Bemutatkozott az Amazfit GTR 3

Na de jöjjenek az árak, mert mindenki arra kíváncsi elsősorban. Az Amazfit GTR 42 mm-es legolcsóbb verziója 120 dolláros áron nyit és 20 mm-es szilikon szíjat adnak hozzá. Létezik egy Special Edition is, ami 60 cirkónia kővel van kirakva, de ha engem kérdeztek ez már elég csicsás.

A 47 mm-es darab 145 dollártól indul, ennyibe fog kerülni az alumínium és a rozsdamentes acél verzió is, ugyanis kétféle alap modell startol el. Ezekhez 22 mm-es bőr szíjat csomagolnak, míg a drágább, titánium házas, 205 dolláros darabhoz egy gumi szíj jár majd.

Kapunk egy Vasember verziót is az Amazfit GTR-ből, ez is 47 mm-es lesz, piros szilikon szíjjal és aranyszínű készülékházzal. Ennek az árát még nem árulták el, de hamarosan ez is elérhető lesz a nagyközönség számára.

Xiaomi Mi A3

Kaptunk néhány információt a ma bemutatkozó Mi A3 telefonról is, ráadásul az egyik partnerünk exkluzív saját fotókat is küldött róla, amin a doboz mellett maga a készülék is látható. Az elődjéhez hasonlóan Android One operációs rendszerrel érkező telefonról úgy tudjuk, hogy a Qualcomm Snapdragon 665-ös SoC-je kerül bele, 6,08”-os kijelzőt kap, ami HD+ felbontású lesz és 4 GB RAM-ot szerelnek mellé. Két különböző verzió lesz, ami a tárhelyet illeti, 64 és 128 GB közül választhatunk majd.

Az alsó árkategóriába szánt telefontól meglepő, hogy 32 MP-es szelfi és 48 MP-es főkamerával szerelt tripla szenzoros rendszert várhatunk, ráadásul kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóval érkezhet. Szerencsére már USB-C portot kapunk és a 4000 mAh-s teleppel érkezik, amivel az akkuidőre sem lehet majd panaszunk. Az áráról egyelőre nincs információ, de amint kiderül, beszámolunk róla részletesebben is.

hirdetés