hirdetés

Gearbest 6. szülinap

Óriási akciók várnak rátok

hír
Gearbest 6. szülinap 1
írta: hajas
2020-03-18

Tudjátok mi lesz március 21-én? Hát a Gearbest hatodik születésnapja! Hatalmas akciókkal, kuponokkal készülnek erre a napra. Addig is érdemes minél többször belépni, hiszen különböző kuponokat tudtok bezsebelni, amit fel tudtok használni később. Persze már most is nagyszerű ajánlatokat találhattok a születésnapi oldalon, a legjobbakat pedig lentebb meg tudjátok nézni.

Party on

A főattrakció március 20-án startol. 48 órán keresztül számos termék ára fog jelentősen csökkenni, viszont érdemes lesz sietni, hiszen a készletek végesek. Appon keresztül olcsóbban vásárolhattok, így érdemes minél előbb letölteni az App Store-ból vagy a Google Play-ből a Gearbest alkalmazást. A születésnap ideje alatt minden vásárlás után hatszor annyi GB pontot kaptok, mint a normál időszakokban.

És ahogy ígértem, jöjjön pár nagyszerű ajánlat.

Gearbest 6. szülinap 3

Xiaomi Redmi Note 8

A tavalyi év egyik legsikeresebb mobilja volt a Xiaominak, itt olvashatjátok a róla készült tesztünket. Remek kamera, erős hardver, gyönyörű készülékház jellemzi a Redmi Note 8-at. A GBNOTE802 kóddal most 48 100 forintért tudjátok megvásárolni a 4/64 gigabájtos modellt,fekete, fehér vagy kék színben, ingyenes, EU priority line szállítással.

Gearbest 6. szülinap 4

Xiaomi Redmi AirDots

A Xiaomi eddigi legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatója, és hiába az alacsony ár, remekül szól. A fülesek egy töltéssel 4 órás üzemidővel rendelkeznek, a bölcsővel pedig 12 órán keresztül hallgathattok róla zenét, akár sportoláshoz is. A fülhallgatókon gombok találhatóak, amikkel a zenét tudjátok vezérelni, így ha számot akartok váltani, vagy hívást akartok fogadni, nem kell elővenni a telefonotokat. Mindössze 5700 forintot kérnek érte.

Gearbest 6. szülinap 5

Xiaomi MIJIA 1C

A Mijia 1C a Xiaomi egyik legolcsóbb robotporszívója. 2500 Pa-s szívóerejétől nem bújhatnak el a porcicák, illetve a szőnyegekben megbúvó hajszálak sem. 200 ml-es víztartályt is kapott, így a finom port is feltörli a padlóról. Ügyesen kikerüli az akadályokat, és térképet is készít a lakásról, amit a telefonos applikáción meg tudtok nézni. Az appon természetesen időzíteni is tudjátok a robotot, vagy akár távolról is el tudjátok indítani. 2400 mAh-s akkumulátor hajtja, ami egy 120 négyzetméteres lakás kitakarításához is elegendő. 72 300 forintért kapható jelenleg, ingyenes EU priority line szállítással.

Gearbest 6. szülinap 6

Xiaomi Mi Note 10

Az egyik legerősebb Xiaomi telefon korábban járt nálunk, itt tudjátok elolvasni a róla készült tesztünket. Az egyik legjobb mobilos kamera található benne, fő szenzora 108 megapixeles, amit három további lencse erősít. 6,47 colos, Full HD+ felbontású, AMOLED panelt kapott, gyönyörű a képe. Az 5260 mAh-s akkumulátor gondoskodik a hosszú üzemidőről, amit 65 perc alatt fel tudtok tölteni a 30 wattos gyorstöltővel. A 6/128 gigabájtos változatot 139 200 forintért vehetitek meg a GBXMNT10BF kuponnal.

hirdetés