hirdetés

Xiaomival felvértezve

Mi Band 4, Mi 8 Lite, Mi Airdots

hír
Xiaomival felvértezve 1
írta: Rolla
2019-07-24

A tegnapi Xiaomit mellőző cikkem után most szeretnék azoknak kedveskedni, akik finom fétist éreznek a márka iránt, és igyekeznek minél több cuccukat ettől a gyártótól beszerezni. Ettől függetlenül szeretnék most a legismertebb elektronikai eszközöknél maradni, így aki Xiaomi cipőre, szájvízre, törölközőre vagy arcmaszkra vágyik, annak az előző cikkeket ajánlanám, hiszen most elsősorban telefoné, fülesé és karkötőé a főszerep.

Szállításnál válasszátok az EU Priority Line-t, így nagy eséllyel áfa- és vámmentesen érkezik a csomag.

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő

Továbbra is szárnyal a Mi Band 4, és szerencsére egymásra licitálva igyekeznek lejjebb vinni az árát a különböző boltok. A Mi Band 4 az első színes kijelzős darab a szériában, ráadásul jóval nagyobb lett a megjelenítője. A 0.95 colos AMOLED képernyőn akár erős napsütésben is jól olvashatóak az üzenetek, a pulzus, a megtett lépések száma és a bejövő hívások is.

Attól, hogy új funkciókkal bővült, természetesen az eredetileg neki szánt feladatokat is ellátja, így a futást, biciklizést, sétálást, sőt, – mivel 50 méterig vízálló – az úszást is tudja monitorozni, ezért ha szeretnétek fejlődni, vagy egyszerűen csak szükségetek van egy kis extra motivációra, akkor az applikációjával összekapcsolva nyomon követhettek minden lényeges adatot, a távtól kezdve az elégetett kalóriák számáig szinte mindent. 11 000 forintért vehetitek meg a global verziót a XMBND4 kóddal, és ebben már benne van az EU Priority Line szállítási díja is. Ha még nem találkoztatok vele közelebbről, akkor itt tudjátok elolvasni a tesztet róla.

Mi AirDots és AirDots Pro

Kezdjük a Pro-val, aminél ismerős lehet a dizájn. Elég csak a füles közelébe képzelni egy almát, bár azért arra felhívnám a figyelmeteket, hogy a Xiaomi itt már továbbgondolta egy kis ezüsz színű résszel, ami kifejezetten jól áll neki. Azért ez kevés indok ahhoz, hogy ezt válasszátok, ezért kiemelném a legfontosabbat, a kiváló hangminőséget. Természetesen ezt nem képről állapítottam meg, az AirDots Pro-ról készült tesztünket itt olvashatjátok. Másik meglepő adat róla a gyorstöltési funkció, amivel 10-15 perc alatt egy órányi muzsikáláshoz elegendő szuflát nyomhattok bele, ami notórius fel nem töltőknek megváltás. Emellett teljes felpumpálás mellett 2-4 órát bír ki hangerőtől függően, ezt a dokkolójával 10 órára tolhatjátok ki.

De nézzük meg azt, hogy a sima verzió miben különbözik a Pro változattól. A legszembetűnőbb változás természetesen a külseje, ami azok számára lehet megnyerő, akik nem szeretik a fülből kilógó darabokat. A nagytestvérrel ellentétben a Mi AirDots nem vízálló, minimálisan hosszabb a feltöltési ideje, viszont plot twist: amíg a Pro 4.2-es Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál az eszközeinkkel, addig az elméletileg gyengébb verzió a legújabb 5.0-ás változattal oldja ezt meg. Árukat tekintve a sima az XAirdots1 kóddal 9900 forintba, míg a Pro 16 600 forintba kerül az XMAirPro kuponnal. Az összegek már tartalmazzák a jó eséllyel áfamentes EU Priority Line szállítási díját, így további költségekkel már nem kell számolnotok. Ha pedig ez a két füles esetleg nem jött be első látásra, nézzetek körül a tesztjeink között.

hirdetés