hirdetés

Xiaomi vásár Geekbuying módra

Xiaomi kütyük olcsón

hír
Xiaomi vásár Geekbuying módra 1
írta: hajas
2021-04-21

Mindenki szereti a Xiaomi készülékeit, mivel alacsony áron kínálnak kiváló kütyüket. Szinte nincs is olyan webshop, ahol ne lehetne kapni „a kínai Apple” cuccait. A Geekbuyingon is rengeteg termékük elérhető, ráadásul most egy csomó modellt leakcióztak, de mi is szereztünk nektek néhány exkluzív kupont robotporszívókra és vezeték nélküli porszívókra is.

Xiaomi Mijia 1S

A Mijia 1S a fenti modellhez képest egy kedvezőbb árú kütyü. A robot 2000 Pa-os szívóerővel csap le a porcicákra, egy töltéssel pedig 2,5 órán át tud takarítani, ami kb. 250 négyzetméter portalanításához elegendő, de ha mégis lemerülne, akkor a recharge and resume funkció beindul, vagyis visszatér a töltőállomásra, feltölt, majd ott folytatja a takarítást, ahol félbeszakadt. Mindenféle szoftveres funkciókkal is ellátták, például képes a térképet szobákra lebontanikezeli a virtuális falakat, de persze időzíthető, állítható a szívóereje, illetve a Mi Home appon keresztül tudjátok ellenőrizni a robot állapotát és az elérhető szoftverfrissítéseket.

Ha használjátok a MIJIA1S kuponkódot, akkor 78 600 Ft-ért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással.

Roidmi NEX 2 Pro

A Roidmi egyik legújabb csúcskészüléke a NEX 2 Pro. A készülék üzemideje eléri a 70 percet, maximális szívóereje pedig a 26 500 Pa-t, így rengeteg konkurens terméket utasít maga mögé az eszköz. Praktikus OLED kijelző került a készülék motorjára, ami mutatja az akku állapotát, az aktuális üzemmódot, de jelzi azt is, ha valamilyen karbantartást igényel az eszköz. Okostelefonnal is rácsatlakozhattok, így onnan is csekkolhatjátok az előbbi adatokat. A legapróbb porszemek csapdábaejtéséről HEPA szűrő gondoskodik. A fejére egy fényérzékelővel ellátott LED világítást szereltek, vagyis a sötétebb zugokban is megtalálhatjátok a porcicákat, hátra pedig felpattinthattok a mellékelt mágneses felmosófejet, így akár fel is törölhetitek vele a padlót, vagyis a finom port és a foltokat is eltüntethetitek egy mozdulattal. Ha használjátok a NEX2PRODE kuponkódot, akkor 105 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a készüléket a Geekbuying német raktárából.

Jimmy JV53

A JV53 a jelenleg legolcsóbb Jimmy porszívó. Korábban már járt szerkesztőségünkben, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor látogassatok el erre az oldalra. Mivel olcsó példányról van szó, így néhány helyen kompromisszumot kell kötnötök. Például az üzemideje „csak” 45 perc, de belegondolva ez sem kevés, egy kisebb lakást simán ki lehet vele takarítani. Szívóereje is  alulmarad a nagyobb tesókéhoz képest, ez az érték 20 000 Pa, de ez nem jelenti azt, hogy nem takarítana jól. A HEPA szűrő itt is megtalálható, valamint egy rakás kiegészítő is van a dobozban, mint például az atkaeltávolító fej, ami kiszedi az elhalt hámsejteket, poratkákat és a port az ágyneműkből, matracokból. A kütyüt most nagyon jó áron rendelhetitek meg, ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a JIMMYJV53Z kuponkódot, akkor mindössze 41 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ráadásul a szállításért egy fillért sem kérnek.

hirdetés