hirdetés

Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon

Ezek még drágábban is bombavételek voltak

hír
Xiaomi Trouver porszívók bomba áron az ali szülinapon 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-01

A Trouver porszívói tavaly év vége fele jelentek meg, és ez a cég is egy Xiaomi almárka. Egy ideig nem került a látókörünkbe, aztán úgy alakult, hogy két porszívójukat is tudtuk tesztelni. Ezek voltak a Solo 10 és a Power 11 modellek, amikről pár nappal ezelőtt jelent meg a részletes beszámolónk. Nagyon tetszett ez a két gép nekünk, mert nagyon nyomott áron kínálnak remek minőséget és extra funkciókat. Az Aliexpress szülinap alkalmából most váratlanul alacsony áron lehet őket rendelni, ahogy a cég egyetlen robotporszívóját, a Findert is.

A tesztünk során 41 000 és 50 000 forint volt a két eszköz, és már ennyiért is nagyon jó vételnek tartottuk őket. Most viszont itt az Aliexpress szülinap, így még olcsóbban lehet rendelni a gépeket. A Solo 10-et a PEPPERAN14  kuponkóddal és a 30$-os store kuponnal együtt már 34 700 forintért meg lehet rendelni, míg a Power 11 – a fenti kuponokkal – is csak 43 500 forint. Ennyiért ezek nagyon jó ajánlatok, nem is tudunk ennél megérősebb állóporszívót mondani ebben a pillanatban. Hab a tortán, hogy különböző EU raktárakból rendelhetők, ingyenes és villámgyors szállítással.

Trouver Finder

A Finder egy robotporszívó, ami szinte teljesen úgy néz ki, mint a Dreame D9. Sok különbség nincs is a két robot között, elég hasonló tudással rendelkeznek. A Finder Lidar szenzoros, azzal építi a térképet, amit aztán saját magának feloszt helyiségekre, de ebbe felhasználóként mi is beleszólhatunk. A különböző szobákra különböző takarítási utasítást adhatunk ki, így beállíthatjuk, hogy melyik napon, hol takarítson.

4 lépcsőben állítható a maximum 2000 Pa-os szívóereje, és feltörölni is tud. A gép körülbelül két óra hosszan képes egy töltéssel takarítani, de ha egy munkafolyamat közben lemerülne, akkor automatikusan visszatér a dokkolóra, és feltölti magát, majd később ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A gép – mivel Xiaomi ökoszisztémába tartozik – Mi Home applikációval megy, ahol tudjuk állítgatni és időzíteni a kütyüt.

A Finder a Viomi SE-nek a vetélytársa, de annál sikerült olcsóbbra árazni. Még nem próbáltuk ezt a robotot, de ha annyira jó, mint a gyártó állóporszívói, akkor ez is egy sikeres modell lesz, az biztos. Az Aliexpress szülinapon a PEPPERAN20 kuponkóddal és a 30$-os store kuponnal együtt már 69 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető is. Természetesen ezt is EU raktárból lehet rendelni, villámgyors szállítással.

hirdetés