hirdetés

Xiaomi telefon, füles, drón és sok egyéb

Alacsony árak között horgásztunk Gearbesten

hír
Xiaomi telefon, füles, drón és sok egyéb 1
írta: Don Kartács
2019-07-11

A Gearbest pörgeti nyári akcióit, ami leginkább különböző kuponok és Xiaomi termékek jóárasításából áll. Ez utóbbiakat mi is nagyon szeretjük, hiszen remek minőségükről és megbízhatóságukról ismertek. Ha pedig olcsóbbak is, miért ne tegyünk magunkévá egy remek Mi 9T telefont, egy hightech Fimi A3 drónt, vagy egy árához képest kellemes Redmi AirDots fülest? Természetesen egy csomót teszteltük is a lenti termékek közül, szóval nagyon nem nyúlhattok mellé.

Xiaomi Mi 9T okostelefon

A Man in Black emlékezetvakuzó kamerájával ellátott telefon volt az elmúlt pár hét slágere. Egyrészt azért, mert viccesen high-tech lett a készülék, másrészt meg egy csomó fancy kütyüvel játszhattok, mint az értesítési LED-et tartalmazó pop-up kamera, a kijelzőpanelbe rejtett ujjlenyomat-olvasó, no és persze a kellően erős hardver. A lenti videóban megnézhetitek, Molcsa kollégám milyen jókat mond róla.

Xiaomi telefon, füles, drón és sok egyéb 2

Szerintem nem sokan vagytok, akiknek ne lenne elég a közel 215.000 Antutu pontot összehozó hardver, de aki a számokban hisz, annak itt vannak a főbb paraméterek: 6 GB RAM, 64 GB ROM, Snapdragon 730-as processzor. Még játékos telefonnak is elmegy, a rendkívül hardverigényes Iron Blade is szaggatásmentesen játszható.

Természetesen a nagy truváj a kameraképességekben keresendő, amelyek közel olyan frankók lettek, mint a flagship telefon Xiaomi MI 9 esetében, vagy inkább úgy fogalmaznék, nem sokban maradnak el tőle. A 48 Megapixeles egység nagyon szép képeket csinál, ráadásul telefotó és nagylátószögű lencsével is rendelkezik, a részletesség brutális, ráadásul elég jól belezoomolhatunk a képekbe, jelentősebb minőségromlás nélkül. A trendy-fancy telefon ára ráadásul szépen be is szakadt a nyár közepén, a GBMI9T500 kuponkóddal elérhető 85.800 Ft-os árért szerintem jelenleg nem nagyon van ellenfele.

Redmi AirDots füles

Volt szerencsém tesztelni a fent említett terméket, és a cikkben is azt írtam, hogy aki biztosra akar menni, az ezt a fülhallgatót veszi meg magának. Szolid minőség, alacsony ár, viszonylag jó, 3-3,5 órás üzemidő, pofonegyszerű kezelés, szóval tipikus Xiaomi termék. Nem fog felhúzni a random működésével.

Én egyébként is ezt az ismérvet tartom nagyon sokra a kínai Apple termékeinél: azt kapod, amit vársz, nincsenek idegesítő hibái, teszi a dolgát éveken át. Ráadásul a töltőbölcső nem egy nagy krumpli, nem nyomja a zsebedet, az üzemidőt pedig kitolhatjuk vele 12 órára a folyamatos töltögetéssel. A végére pedig a legfontosabb: jól is szól, különösen a GBREDMI189 kuponkóddal elérhető 5.800 Ft-os árért tűnik verhetetlen ajánlatnak.

Xiaomi Fimi A3 drón

Kezdjétek a teszt átfutásával, hiszen nagyjából 2 hónapja megreptettem a madárkát. Igazából az elektromotoros stabilizátorokkal ellátott, brushless motorral szerelt drónok közé ez a belépőmodell. Ahhoz képest, hogy a FIMIA3GB kuponkóddal csak 66.000 Ft-ba kerül – ez durván -20.000 Ft ahhoz képest, amennyi a teszt idején volt -, meglepően sokat tud, az MJX, a JJRC és hasonló modelleket nyugodtan elfelejthetitek.

Kapott egy 1080p 30 FPS felvételek készítésére képes, 2 tengelyes gimballal stabilizált kamerát, GPS modult, ami egy csomó automata funkciót – le és felszállás, követés, visszatérés, orbit és hasonló cinematic üzemmódok – hoz magával, ehhez jön még az 1.000 méteres hatótáv és a valós 15-17 perces üzemidő. Természetesen a távirányítón real time kép segítségével követhetjük, merre jár a gép. Amit hiányoltam, az a hason lévő pozíciótartó szenzor és egy jó árnyékoló a kijelzőre, ezt leszámítva 66.000 Ft-ért nagyon patent kis gép.

A fentiek csak kiragadott példák a sok jóságból, amit a nyáron magatokévá tehettek, tuti tipp például a Xiaomi Ninebot ES2 roller 110.000 Ft-ért – kuponkód GBES236999 -, úgyis itt a jó idő, én már egy ideje autó helyett ilyen és ehhez hasonló járművekkel járok a nagyvárosban. Minden fent említett eszközt érdemes áfa- és vámmentes szállítással kérni, ez jellemzően EU Priority Line néven található meg a „check out-nál”. Ha szükségetek van még kuponra, akkor természetesen szívesen látunk benneteket Facebook csoportunkban, ahová folyamatosan tesszük ki a hasonlóan érdekes termékeket.

hirdetés