hirdetés

Xiaomi cuccok pár ezer forintért

Pénztárcabarát ajánlatok

hír
Xiaomi cuccok pár ezer forintért 1
írta: hajas
2020-05-19

Szinte kivétel nélkül mindenki odavan a Xiaomi cuccaiért, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk nagyon vonzó. Rengeteg mindent gyártanak, gyakorlatilag lehetetlen olyan kategóriát mondani, amire ne kínálnának saját alternatívát. Ebben a válogatásban olyan cuccokat hoztam el nektek, melyeknek az ára nem haladja meg a 6000 forintot.

Xiaomi cuccok pár ezer forintért 2

Xiaomi 20 literes hátizsák – 5700 forint

Ez a modell az egyik legnagyobb Xiaomi hátizsák. Belül több fakk és kisebb-nagyobb zseb található, ahova a különböző méretű dolgokat tehetitek, így remek társ lesz például bevásárláshoz vagy munkába járáshoz. A hátulján találtok egy praktikus pántot, amivel rögzíteni tudjátok a gurulós bőröndötök fogantyújához, így kevésbé fáradtok el utazáskor és nem fogja lehúzni a hátatokat a nehéz táska. 4 színben érhető el a vízlepergetős hátizsák: fekete, szürke, kék és sárga.

Xiaomi cuccok pár ezer forintért 3

Xiaomi Mijia T100 – 3100 forint

Ha ti is szeretnétek olcsón, jó elektromos fogkefét, akkor a Mijia T100 remek választás lesz. Percenként akár 16500 rezgést is végez, így nagyon alaposan tisztítja fogaitokat. 120 másodperces használat után (ez az ajánlott fogmosási idő) automatikusan kikapcsol, 30 másodpercenként pedig egy nagyon rövid időre leáll, így jelzi, hogy mennyi idő van még hátra a fogmosásból. 4 órás töltés után, napi két használat mellett 1 hónapon keresztül üzemel , az akkumulátort pedig USB kábellel tölthetitek fel.

Xiaomi cuccok pár ezer forintért 4

Xiaomi Redmi Band – 5900 forint

Hosszú várakozás után végre a Redmi is piacra dobta saját okoskarkötőjét, amivel igazi házi versenyre hívta a Mi Band-eket. Olcsóbb, mint például a Mi Band 4, ennek ellenére elég sok mindent tud: akár két hetes üzemidő, vízállóság 5ATM-ig, sport- és alvásmonitorozás, pulzusmérés, hívások és értesítések kezelése. A kijelzője még egy kicsit nagyobb is a Mi Band 4-énél, hiába az alacsonyabb ár, igaz, itt nem OLED technológiát használtak. Ha olcsón szeretnétek okoskarkötőt, akkor benne nem fogtok csalódni.

Xiaomi cuccok pár ezer forintért 5

Xiaomi powerbank és elemlámpa – 5990 forint

Végül egy praktikus kettő az egyben kütyüt hoztam nektek. Kiránduláskor, sátrazáskor biztosan nagy hasznát fogjátok venni, hiszen használhatjátok power bankként és elemlámpaként is. A 3350 mAh-s akkujának köszönhetően akár 216 percen keresztül tud világítani, de ha épp a lemerült a mobilotok, akkor például egy Mi 9 SE-t teljesen feltölthettek vele.

hirdetés