hirdetés

Xiaomi cuccok a Cafagonál

Redmi soundbar és mindenki kedvenc aktivitásmérője került terítékre

hír
Xiaomi cuccok a Cafagonál 1

Forrás: Cafago

írta: Don Kartács
2023-06-09

A Cafago ezúttal a Xiaomi termékekre szavazott, a Redmi hangprojektorát és a Xiaomi Smart Band legújabb szériáját, a 8-ast vette elő. Mindkettőre ingyenes a szállítás, előbbi EU raktárból érkezik, utóbbi Kínából, de a cég mindkét termék után rendezi az áfát, így többletköltségekre nem kell számítanotok.

Redmi soundbar – Olcsó TV upgrade

A Redmi soundbarja évekkel ezelőtt tett nálunk látogatást, a róla szóló tesztünket itt tudjátok elolvasni. Akkor azt írtuk róla, hogy elég jellegtelen, egyszerűen csak teszi a dolgát, azóta a magasabb dollár ár mellett is olcsóbb lett, amivel egy jó alternatíva lehet azoknak, akik nem szeretnének sokat költeni egy ilyen eszközre. A műanyag testbe 30 watt teljesítményt csomagoltak, amire jack vagy SPDIF csatlakozón keresztül küldhetjük a hangot, de természetesen Bluetooth 5.0-val is rendelkezik a termék. A kezelőszervek az oldalán kaptak helyet, itt tudjátok be-, illetve kikapcsolni, elindítani és megállítani a lejátszott tartalmat és a hangerő állítást is ezen keresztül lehet megoldani. A 78 centiméter hosszú termék falra is szerelhető.

A Redmi soundbarjáért a Cafagon 15 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Átlagos használat mellett 16 nap a üzemideje, és bekapcsolt AOD-vel is megugorja a 6 napot. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alig kell tölteni az eszközt, ráadásul a 190 mAh-s telep egy óra alatt feltölt.

Már a Cafagon is elérhető a kütyü 17 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért egy flash sale keretein belül, a szállítás ingyenes, az áfát fizeti utána a webáruház.

hirdetés