hirdetés

Welock számzáras okoszár most ajándék WiFi átjáróval

hír
Welock számzáras okoszár most ajándék WiFi átjáróval 1

Forrás: Welock.com

Norbi
írta: Norbi
2022-09-19

A Welock egy otthoni okosmegoldások, azon belük is az okoszárak gyártására specializálódott cég, akik már lassan 10 éve, 2013 óta a piacon vannak. Fő küldetésük ezen megoldások népszerűsítése, mind szélesebb körben való elterjesztése. Ők voltak az első cég a világon, akik biometrikus ujjlenyomat-olvasást alkalmaztak ajtózárakban, ezt a terméküket nemrégiben teszteltük is. Rengeteg országban árulják a portákájukat, Ausztráliától Európáig, és nagy hangsúlyt fektetnek az after sales támogatásra. Jelenleg futó akciójukban a számzáras termékükhöz ingyen WiFi átjárót adnak, aminek segítségével a világ bármely pontjáról nyitható a zár.

A készülék nagyon jó szolgálatot tehet például egy AirBnB-n kiadott lakásnál is, mert így nem kell a vendégnek kulcsot adni, vagy kulcsszéf felszerelésével bajlódni, elég megadni a bejutáshoz szükséges számkódot. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld a készülék. A beázás miatt sem kell aggódni, mert IP65-ös védelemmel is ellátták a szerkezetet. 

A Welock PCB41-et, az ajándék WiFi átjáróval, most 66 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, ráadásul a terméket a cég európai raktárából küldik, így várhatóan hamar meg is érkezik.

hirdetés