hirdetés

Welock nyári fesztivál 20% kedvezménnyel

Olcsóbban vehetitek meg az okoszárakat

hír
Welock nyári fesztivál 20% kedvezménnyel 1

Forrás: Welock

írta: Don Kartács
2022-07-13

A Welockról, mint cégről és a termékeikről már korábban is írtunk. A vállalat mindenféle okoszárakat kínál, jellemzően app és ujjlenyomat-alapú megoldásokat, amikkel a hagyományos nyitási mechanizmusokat válthatjátok ki. Most ráadásul a nyári fesztivál keretein belül, 9 napon át 20% kedvezményt kaptok a termékeikre, ha használjátok a SUMMER20  kódot. A nagy szám most a Welock SECBR ujjlenyomatos zára, ami appból is vezérelhető, erről is lesz szó a cikkben.

Welock nyári fesztivál – Innen érdemes indulni

A Welock leginkább arról ismert, hogy mindenféle okoszárakat forgalmaznak, melyek lényege, hogy nem a hagyományos kulccsal, hanem ujjlenyomattal nyithatók, illetve appból is vezérelhetők, sőt általában társítható hozzájuk RFID kártya. A fentiekből egy egész széria áll rendelkezésetekre, illetve WiFi-s átjárókat is kínál hozzá a cég, hogy a neten keresztül is elérhetők legyenek a nyílászárók.

A nyári fesztivál keretein belül most minden termékükre 20% akció van, amihez a SUMMER20  kódot kell használnotok. Érdemes erről a gyűjtőlinkről indulnotok, hiszen egy külön aloldalt is létrehozott a nyári fesztivál részére a vállalat.

 

Az okos zár státuszát a tetejébe épített OLED kijelzőn követhetitek nyomon,

3 darab AAA elemmel 1 évig elüzemel, napi 10 ajtónyitással számolva. Természetesen riasztja a felhasználókat, amennyiben a feszültség 20% alá esne. Ami az élettartamát illeti, 10 millió nyitásra tervezték, ez az előbb említett napi 10 nyitással számolva is 1 millió nap, ami 2700 év, szóval nem ettől fog tönkremenni. Mint ahogy a felfröccsenő víztől sem, IP44 szabvány szerint áll ellen a folyadékoknak, de azért esőben nem érdemes áztatni.

Kétféle csomagban érhető el az SECBR, mindkettőre alkalmazható a SUMMER20  kuponkód. Ha csak a zárra van szükségetek, akkor 60 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, ha kértek mellé egy WiFi-s átjárót, akkor 82 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte. A szállítás ingyenes, a csomag EU raktárból érkezik, további költségek nélkül.

hirdetés