hirdetés

Okos zárak a Welocktól most hatalmas akcióban

30 százalék kedvezmény apák napjára

hír
Okos zárak a Welocktól most hatalmas akcióban 1

Forrás: Welock.com

írta: Norbi
2022-06-15

A Welock egy otthoni okosmegoldások, azon belük is az okoszárak gyártására specializálódott cég, akik már lassan 10 éve, 2013 óta a piacon vannak. Fő küldetésük ezen megoldások népszerűsítése, mind szélesebb körben való elterjesztése. Ők voltak az első cég a világon, akik biometrikus ujjlenyomatolvasást alkalmaztak ajtózárakban. Rengeteg országban árulják a termékeiket Ausztráliótól Európáig, nagy hangsúlyt fektetnek az after sales támogatásra. Cikkünkben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb produktumukat, amit most nagy kedvezménnyel rendelhettek meg a weboldalukon, apák napja alkalmából.

A készülék nagyon jó szolgálatot tehet például egy AirBnB-n kiadott lakásnál is, mert így nem kell a vendégnek kulcsot adni, vagy kulcsszéf felszerelésével bajlódni, elég megadni a bejutáshoz szükséges számkódot. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha a töltöttség 20 százalék alá süllyedne, arról értesítést is küld a készülék. A beázás miatt sem kell aggódni, mert IP65-ös védelemmel is ellátták. 

A Welock PCB41-et most az apák napi promócióban 46 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha használjátok a LOVEDAD  kuponkódot. A terméket európai raktárból küldik ingyenes szállítással, ebben az árban már az áfa is benne van. Ha szükségetek van a WiFi boxra is, akkor a teljes szett ára 65 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz,  a kuponkód itt is ugyanaz.

hirdetés