hirdetés

WeLock akciók, hogy ne a betörőtől kelljen rettegni

Akár távolról is beengedhetjük majd a vendégeinket

hír
WeLock akciók, hogy ne a betörőtől kelljen rettegni 1

Forrás: Welock.com

írta: Don Kartács
2022-10-21

A WeLock okoszárakat gyárt, teszteltük is már a Touch41 modelljüket, és alapvetően tetszett a megoldás. Most egy csomó termékük akciós a Halloween miatt, összesen három különböző zár közül választhattok, illetve kétféle kiegészítőt is megvásárolhattok hozzájuk. A termékeket EU raktárból küldik, az áfa az ár részét képezi.

WeLock SECBR

A harmadik zár a SECBR nevet kapta, ami egy kombinált ujjlenyomatos zár, amin egy pici OLED kijelző is helyet kapott. Nagyon sokféle módon nyithatók vele az ajtók, ujjlenyomattal – ebből akár 100-at is fel tud venni –, RFID kártyával – 20 darabot kezel –, vagy éppen appon keresztül, ha a már az említett gateway is a tulajdonotokban van. A fenti szabvány méretek erre a termékre is igazak, azzal a különbséggel, hogy ezt 50-100 mm vastagságú ajtókba lehet 10 perc alatt beszerelni. A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 1 évnyi üzemidőt ígér napi 10 ajtónyitással számolva, de természetesen értesíti a felhasználókat az app, ha 20% alá esne a feszültség. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték, ami a korábban említett napi 10 nyitással számolva „szerény” 2700 évet jelent. A folyadékoknak IP44-es szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz. 56 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a HALLO  kuponkóddal.

WeLock kiegészítők – Kártya és átjáró

Szerencsére a választékban nem fogtok elveszni, RFID kártyákról van szó, egy csomagban 3 darabot adnak, a fent említett 3 zár közül mindegyik kezel 20 darabot, szóval van lehetőség a bővítgetésre. 4500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek értük, vagyis 1500 darabja.

A másik fontos kiegészítő a WiFi Box 2 névre keresztelt átjáró, aminek annyi a lényege, hogy az okoszárak kommunikációját képes a routeretek felé terelni, így a világ bármely pontjáról nyithatók vagy éppen zárhatók az ajtóitok. Valójában az app alapú nyitásnak csak így van értelme, ehhez a WeLock appot kell letöltenetek. 24 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a felokosító dobozt.

hirdetés