hirdetés

Viomi termékeket árazott le a Geekbuying

Így még jobban megéri

hír
Viomi termékeket árazott le a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-11-03

A 11.11-hez közeledve a Geekbuying újabb akciókkal csalogatja a vásárlókat magához. A legújabb felhozatal igen erősre sikeredett, hiszen a Viomi legjobb takarítóeszközeit húzhatjátok most be kedvezményes áron. Mindegyik EU raktáras, így néhány nap alatt kézbesíti a futár.

Viomi SE

Viomi SE tavaly ősszel jutott el szerkesztőségünkbe, és az első pillanatban megkedveltük, hiszen tudásához képest bomba jó áron debütált. A készülék 2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a lakásról pedig LIDAR szenzor segítségével készít térképet. Ő is tud feltörölni, ráadásul ezt Y alakú mozdulatok beiktatásával teszi, ami növeli a takarítás hatékonyságát. Egy töltéssel 200 négyzetmétert tud kitakarítani, de támogatja a Recharge & Resume funkciót, azaz lemerülés előtt visszatér a dokkolóra, majd feltöltés után folytatja a munkát. A Mi Home appban ellenőrizhetitek a gép adatait, frissítéseit, illetve itt tudjátok időzíteni és távolról elindítani. A GKBSEDANI kóddal 62 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron szerezhetitek be, így jelenleg talán ő a legjobb ár/érték arányú robotporszívó a piacon.

Viomi A9

A Viomi A9 23 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami manapság átlagosnak mondható. Egy töltéssel akár egy órán keresztül is takaríthattok vele, az akkumulátora pedig kivehető, így könnyedén tölthetitek. Négy darab szívófejet találtok a dobozában, egész pontosan egy padlótisztítót, egy atkaeltávolítót és két darab kefés szűkítőt. A motoros fejet LED világítással látták el, így a sötétebb helyek, például ágyak vagy szekrények alatt is kitakaríthattok. Hozzátenném, hogy ez a tulajdonság ebben az árkategóriában ritkaságnak számít. A szűrőrendszere öt elemű, aminek az utolsó állomása a HEPA filter. Kezdetben jóval drágább volt, viszont most rendkívül jó áron szerezhetitek be. Ha használjátok a VIOMIA9DF kódot, akkor 43 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés