hirdetés

Vegyes válogatás, Cafago módra

Porszívótól sütőig

hír
Vegyes válogatás, Cafago módra 1
írta: hajas
2021-02-02

Utolsó Cafago válogatásunk óta már több, mint egy hónap eltelt, így ideje volt szétnézni, mi a helyzet a kínai webshop háza táján. A mai kütyüdömpingben hoztam néhány újdonságot, illetve pár népszerű termék is belekerült a listába. Csak olyan termékeket választottam, amik az árazásuk vagy a szállítási módjuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok, így nem kell extra költségekkel számolnotok.

Lenovo QT81

A Lenovo annyi fülest dobott piacra az elmúlt időszakban, hogy szinte már követni sem lehet. Ez persze nem feltétlenül baj, így legalább óriási a választék. A gumiharangoktól mentes QT81 az egyik legújabb készülékük, ami tavaly év végén debütált. Egy töltéssel 5 órán át is hallgathatjátok vele kedvenc számaitokat, a füleseket pedig az 1200 mAh-s akkuval ellátott töltődobozzal láthattok el energiával, a bölcső pedig egy kijelzőt is kapott, ami százalékosan mutatja az akkumulátorok állapotát.

Az IPX4-es fülhallgatók oldalai érintésérzékenyek, így kényelmesen léptethettek a számok között. Az ára is teljesen baráti, 4600 forintért vihető, ez az összeg pedig bőven áfa- és vámhatár alatti.

BOSTO BT-16HD digitális rajztábla

A BOSTO BT-16HD egy olyan digitális rajztábla, amit elsősorban azoknak a kezdő grafikusoknak készítettek, akik nem szeretnének óriási összegeket kiadni egy ilyen készülékért. A kütyü 15,6 colos, FHD felbontású, IPS, nyomásérzékeny érintőpanellelt kapott. A dobozban találtok egy érintőtollat, ami passzív technológiával rendelkezik, vagyis aksi nélkül működik, ráadásul 20 darab cserefejet is mellékeltek hozzá. A kijelző állványa több szögben állítható, így a lehető legkényelmesebb pozícióban dolgozhattok rajta. A csomagban még egy rakás kiegészítőt is találtok, például tolltartót, tisztítókendőt, kesztyűt, töltőkábelt, vagyis tényleg mindenre gondolt a gyártó. Német raktárból rendelhetitek meg a kütyüt 54 200 forintos áron.

Xiaomi Mijia G1

A Mijia G1 (vagy más néven Vacuum-Mop Essential) gyakorlatilag a Vacuum-Mop kistesója. Már mi is kipróbáltuk, érdemes elolvasni a róla készült tesztünket. 2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik a gépezet, ami átlagosnak mondható. Érzékeli, ha szőnyegre ér, ilyenkor magától megemeli a teljesítményt, hogy minél több koszt távolítson el a szálak közül. Feltörölni is tud, az ehhez szükséges vizet a 200 ml-es tartályába önthetitek, a folyadékadagolás pedig három lépcsőben, elektronikusan szabályozható. Előnye egyben hátrány is, a tetején nincs LIDAR torony, így alacsonyabb, mint a legtöbb porszívó, azonban a térképkészítési képességei kissé elmaradnak a drágább modellekéhez képest. Persze emiatt egy másik óriási előnye is van, mégpedig az, hogy nagyon olcsó, hiszen csupán 53 500 forintot kérnek érte, és a szállításért egy fillért sem kell fizetni.

Xiaomi Liven G-5

Azt tapasztaltuk, hogy tetszett a néhány héttel ezelőtti forrólevegő sütős cikkünk, így a Xiaomi készüléke is bekerült ebbe a válogatásba, név szerint a Liven G-5. Már a külseje is nagyon mutatós lett, a sötétzöld szín és az arany fogantyú nagyon passzol egymáshoz, a tetején található vezérlőpanel is igényes, fekete üveglapot kapott, vagyis tényleg baromi jól néz ki. A kihúzható kosárban hozzáadott zsiradék és olaj nélkül süthettek szinte bármit, legyen az sült krumpli, hús, halfélék, az ételeket 80-200 Celsius-fokon készíthetitek el benne. A kosár 2,5 literes kapacitású, amit ha telepakoltok és visszateszitek a helyére, beindítja a készüléket, majd kiválaszthatjátok a kívánt hőfokot, a sütési módot, illetve előre beprogramozott üzemmódok közül is választhattok. 23 800 forintért rendelhetitek meg.

hirdetés