hirdetés

Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10

Gazdaságos erőgép

hír
Végre olcsón rendelhető a Redmi Note 10 1
írta: SonkaMod
2021-04-06

Egy hónapja jelent meg a Xiaomi Redmi legújabb tagja, a Note 10 és a Note 10 Pro. A hivatalos forgalmazás már egy ideje fut a nagyobb store-oknál, és nemrég a Banggoodnál is debütált az új készülék. Mint ahogy várható volt, ez a webshop nagyon jó áron kínálja a telefonokat, tehát aki eddig várt egy alacsonyabb árra a Note 10 esetében, annak most eljött az idő.

Az eszközön már a MIUI 12 fut, ami az Android 11-re épül, így egy rendkívül jól működő és naprakész rendszert kapunk. Természetesen a telefon támogatja az összes fontos 4G frekvenciát, felszerelték duális WiFi-vel és dupla SIM hellyel. Megemlítendő extrák, hogy van rajta jack csatlakozó, infraport és ujjlenyomat-olvasó is. A telefon kinézete visszafogottnak mondható, de korántsem fantáziátlan. A kamerasziget jól néz ki, annak ellenére, hogy mennyire összetett, a hátlap egyenletessége pedig elegáns. Mindössze 8,3 mm vastag az alumínium készülékház, amely elég vékonynak számít.

Március 8-tól több helyen elkezdődött az értékesítés, például a Goboo store-on is, de a Banggoodra egy kicsit még várni kellett. Már egy ideje náluk is a kínálat részét képezi, de most rendelhető meg az eddigi legalacsonyabb áron. A 4/64 GB-os verziót 55 600 forintért, míg a 128 GB-os verziót pedig 61 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni. Ebben az árban benne van az EU Priority Line szállítási mód költsége is, ami áfa- és vámmentes csomagérkezést biztosít.

hirdetés