hirdetés

Pimp my Phone

Utólagos vezetéknélküli töltés a telódhoz

hír
Pimp my Phone 1
Rolla
írta: Rolla
2019-09-11

Már egy ideje a piacon vannak a vezetéknélküli töltők, illetve olyan eszközök – Baseus autós töltő, Xiaomi Bluetooth-os hangszóró -, amikben egy másik fő funkció mellé építették be ezt az extrát. A dologgal mindössze egy baj van: nem minden telefon képes arra, hogy kábel nélkül áramot tudjon felszippantani. Viszont szerencsére megjelent  egy olyan kis varázscucc, amivel pillanatok alatt bármely mobiltelefonból vezetéknélküli töltésre alkalmas kütyüt csinálhattok, ezután pedig már ti is simán használhatjátok a cikkben szereplő termékeket.

Baseus vezetéknélküli töltésre képes autóstartó

Ha olyan kütyüt kerestek, amivel egyben megoldjátok a telefontartó szerepét is, akkor a Baseus-t érdemes csekkolni. A szellőzőrácsra tudjátok felszerelni, ami szerintem sokkal biztonságosabb, mint a tapadókorongos változatok, hiszen így nem takar ki egy jelentős felületet a szélvédőből, veszélyeztetve ezzel mindenkit, na meg az öletekbe sem esik le, ha kimegy a tappancs alól a nyomás. Szintén a biztonsághoz járul hozzá, hogy a telefonotokat egy kézzel betehetitek és kivehetitek, mivel a karok kinyílnak, amint megérintitek a tartó oldalán található gombot.

A kütyü extrája, hogy képes vezetéknélküli töltésre is, így akinek vevő erre a telefonja, az egy mozdulattal megoldhatja a tárolást és aksijának pumpálását is. Ezt a töltőt 8000 forintért szerezhetitek be, ami teljesen jó ár a Xiaomi hasonló termékéhez képest.

Blitzwolf vezetéknélküli töltő

Az előbbi cucc éjjeliszekrényre helyezhető változata. Elég csak rádobnotok a telefonotokat az állomásra – a tokot sem kell levenni -, és reggel nem kaptok szívinfarktust az alacsony százalék láttán. A gyorstöltés sem okoz neki problémát, továbbá a hagyományos delejezőkkel ellentétben a vezetéket sem töritek el. A kütyü ismeri a gyorstöltést is, ezért még emiatt sem kell izgulnotok, és az ára sem veszélyes, 4500 forintért rendelhetitek meg.

Xiaomi power bank vezetéknélküli töltéshez

Tovább fokozható a vezetéknélküliség azzal, ha beszereztek egy power bankot, ami jóval mobilisabb, ráadásul a már említett ráteszem, feltölt funkciót is tudja. A Xiaomi 10 000 mAh-s eszközével telefonotoktól függően akár háromszor is simán életet lehelhettek az aksiba anélkül, hogy vezetéket akár fényképről is látnátok. Emellett gondoltak olyan szitukra is a tervezők, amikor több eszközt töltenétek egyszerre, de nem szeretnétek két-három hordozható akkumulátort magatokkal vinni, így további két porttal is megtoldották a cuccost. Egy USB-C és egy USB-A kimenetet kapott, így ezeket is kipipálhatjátok a „must have” listán. A BGDCHU33 kóddal 10 500 forintért vásárolhatjátok meg, de ha nem sürgős a dolog, akkor rendeljétek elő a Blitzwolf power bankját, ami hasonló tudású, de csak 5000 forintba kerül.

Ha pedig ebben a témában már profik vagytok vagy érdekelnek más termékek is, akkor nézzetek körül a Banggood születésnapi oldalán. Érdemes sietnetek, már csak holnapig tart az akció.

hirdetés