hirdetés

Űzd el a hátfájást állítható magasságú asztallal

Az Acgam ET225E most nemcsak kuponnal, hanem asztallappal együtt érkezik

hír
Űzd el a hátfájást állítható magasságú asztallal 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-08-01

Biztos éreztétek már úgy egy hosszú irodában eltöltött nap után, hogy leszakad a hátatok. A fájdalom akár teljesen el is tűnhet, ha cserélgetitek az ülő és álló testhelyzetet munka közben. Egy állítható asztal segítségével javul a vérkeringésetek, hiszen használatba veszitek az izmokat is, így biztos több friss gondolat pattan ki a fejetekből. A Geekbuyingtól az Acgam ET225E kétmotoros asztalára kaptunk kupont, amit fehér kerettl és fa asztallappal szállítanak lengyel raktárból.

Most egy komplett asztalra is kaptunk kupont, így azonnal el is kezdhetitek az egészségesebb munkát. Az Acgam csomag fehér keretet és fa asztallapot tartalmaz, a lap mérete pedig 140×60 cm. Itthon elég drágán vásárolhatjátok meg ezeket a bútorokat, ez a jó minőségű és megfizethető árú kínai cucc tökéletes választás. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el korábbi tesztünket is.

A Geekbuying ET225EDB2  kuponjával most 100 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a szettet, európai raktárból és ingyenes szállítással küldik. Ha csak a keretre lenne szükségetek, használjátok a ACGAMET225  kódot, amivel 77 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára, a fa asztallap a ACGAMMDF4  kuponnal pedig 25 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért elérhető.

hirdetés