hirdetés

Ultenic újdonságok a Geekbuyingon

Természetesen ezek is kuponozhatók

hír
Ultenic újdonságok a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-10-27

Az Ultenic alapvetően takarító cuccokban utazik, a mostani két újdonság is ebbe a kategóriába tartozik. Az Ultenic U10 Pro egy klasszikus állóporszívó, míg az Ultenic AC1 egy kombinált porszívó és felmosó berendezés. Mindkettőnek van mit mutatnia, a Geekbuying pedig két kupont villantott a termékekhez, az U10 Pro a 727AX1CAAI  kóddal 51 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg az AC1 a 74ZUDJRPYO  kuponnal 114 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza európai raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Ultenic AC1 – Egyszerre két feladatot is betölt

Az elmúlt 1-2 évben nagy népszerűségre tettek szert a kombinált takarítógépek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezek olyan állóporszívók, amelyek víztartállyal is rendelkeznek, és egy dupla hengerkefét forgatnak, amik fel is mosnak, sőt felszedik a lehullott ételmaradékot is. A sajtóanyagban szereplő fullos makarónit mondjuk kicsit erősnek érzem, de leesett tojást már én is szedtem fel a Jimmy Powerwash HW8-cal – a tesztet itt olvashatjátok -, szóval ezek a megoldások tényleg működnek. Az AC1 annyiban speciális, hogy négyféle teljesítményfokozatban is használhatjátok – amiben például van sima folyadékfelszedő mód is, ha kiömlene valami -, sőt a dupla forgóhengeres fejen egy infravörös kosz érzékelő is van, így az AC1 automatán tudja állítani a szívóteljesítményt.

A működési állapotokat és a töltöttséget egy beépített kijelző mutatja,

így elég egy pillanatra bekapcsolni, és ellenőrizni, mennyi kraft van még az akkuban. A telep 45 perc működési üzemidőt biztosít, de cserélhető. A tartályok 1 literesek, ami nagyjából 200 négyzetméterre elegendő, vagyis nagyobb házakat is ki lehet vele takarítani. Természetesen mint minden modern berendezés, ez is társítható applikációhoz, sőt egyes funkciók még hangasszisztenssel is vezérelhetők. Szintén hiánypótló funkció az öntisztítás és szárítás, így a forgóhengerek nem fognak bebüdösödni, ráadásul kék fénnyel a baktériumokat is pusztítja. Az AC1 a 74ZUDJRPYO  kuponnal 114 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza európai raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés