hirdetés

Ultenic AC1 kombinált száraz-nedves porszívó hívogató áron

Alternatíva a PowerWash HW9 mellé

hír
Ultenic AC1 kombinált száraz-nedves porszívó hívogató áron 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-22

Az Ultenic AC1 egy érdekes száraz-nedves takarítógép, amiért, amikor utoljára írtam róla, még 114 600 forintot kértek, ami elég nevetséges ár, ennyiért Roborock Dyad Prót lehet kapni, ami a kategória csúcsterméke. Viszont a 8BATUX4  kóddal most 66 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető, ami egy nekem sokkal jobban tetsző összeg, és nagyjából a Jimmy PowerWash HW9 szintje, szóval még alternatíva is akad, ha válogatni akartok az eszközök között.

 

Ultenic AC1 – Egyszerre két feladatot is betölt

Az elmúlt 1-2 évben nagy népszerűségre tettek szert a kombinált takarítógépek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ezek olyan állóporszívók, amelyek víztartállyal is rendelkeznek, és egy dupla hengerkefét forgatnak, amik fel is mosnak, sőt felszedik a lehullott ételmaradékot is. A sajtóanyagban szereplő fullos makarónit mondjuk kicsit erősnek érzem, de a leesett tojást már én is szedtem fel a Jimmy PowerWash HW8-cal – a tesztet itt olvashatjátok -, szóval ezek a megoldások tényleg működnek. Az AC1 annyiban speciális, hogy négyféle teljesítményfokozatban is használhatjátok – amiben például van sima folyadékfelszedő mód is, ha kiömlene valami -, sőt a dupla forgóhengeres fejen egy infravörös kosz érzékelő is van, így az AC1 automatán tudja állítani a szívóteljesítményt.

A működési állapotokat és a töltöttséget egy beépített kijelző mutatja,

így elég egy pillanatra bekapcsolni, és ellenőrizni, mennyi kraft van még az akkuban. A telep 45 perc működési üzemidőt biztosít, de cserélhető. A tartályok 1 literesek, ami nagyjából 200 négyzetméterre elegendő, vagyis nagyobb házakat is ki lehet vele takarítani. Természetesen mint minden modern berendezés, ez is társítható applikációhoz, sőt egyes funkciók még hangasszisztenssel is vezérelhetők. Szintén hiánypótló funkció az öntisztítás és szárítás, így a forgóhengerek nem fognak bebüdösödni, ráadásul kék fénnyel a baktériumokat is pusztítja. Vagyis többet tud, mint a Jimmy PowerWash HW9, miközben olcsóbb, ez egy fajta ár/érték bajnokká teszi a készüléket, ami a 8BATUX4  kóddal most 66 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihető, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés