hirdetés

Újra nagyon jó áron a Li-Ning legendásan jó futócipője

Kipróbált darabok

hír
Újra nagyon jó áron a Li-Ning legendásan jó futócipője 1

Forrás: Aliexpress, LI-NING Official Store

írta: SonkaMod
2023-08-24

A Li-Ning Rouge Rabbit IV futócipőbe a kollégámmal együtt (mert mindketten vettünk belőle) már több, mint ezer kilométert pakoltunk és nagyon szeretjük. Egy igazi gyors cipő, elég könnyű, mégis kényelmes, akár félmaratonra is használható, arra próbáltuk mi is. A cipő legendásan olcsó volt sok ideig, aztán felment az ára, az újabb modell meg sokkal drágább volt. Most a Rouge Rabbit IV, V és VI modellek is egy árban vannak, csomóféle színben, elég tág méretválasztékban és fantasztikus áron. Egy párt már meg lehet venni 14 200 forintért, amennyiért itthon egy sima utcai cipőt kapunk, abból sem egy kifejezetten minőségi darabot, ezek a futócipők viszont nagyon jók, akár utcai viseletre is.

Sajnos az évek alatt nagyon sokat drágult a Li-ning és ez a modell is. Viszont most megint kedvező áron elhozható, ráadásul már az újabb V és VI modellek is ugyanennyibe kerülnek és csomó színben elérhetők. A mérettáblázat jó, én azt vettem, amit itthon is mindig választok méretet és jól passzolt.

A márkás futócipőim átlagára már 30-40 ezer forint körül vannak, viszont ezt a Li-ninget baromi olcsón lehet most rendelni. Az eladó a kosárban ad rá automatikus kedvezményt, továbbá a BEST6  kódot kell beütni hozzá, amivel már csak 14 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a cipő. Ha pedig többet vásárolunk, akkor még egy kicsivel olcsóbb a 828LN10  kuponkódot beütve.

hirdetés