hirdetés

Újra kuponos akcióban a brutális Tronsmart Force Max

Iszonyat teljesítmény 30 000 alatt

hír
Újra kuponos akcióban a brutális Tronsmart Force Max 1

Forrás: Geekbuying

Atika
írta: Atika
2023-06-29

A Tronsmart Force Max legdurvább tulajdonsága kétség kívül a 80 wattos teljesítmény, amit egy 2,5 kilós testbe zártak, de még fizikai dimenzióit tekintve sem elhanyagolható a mérete. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még TWS módban is együtt tud működni kettő ilyen, így pedig már egy komplett medencés partit is tarthattok vele. Az NNNTSMFROMAX  kuponkóddal most 29 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg Geekbuyingon, cseh raktárból. Nagyon rég volt, hogy utoljára 30 000 forint alatt beszerezhető volt ez a hangszóró.

Tölteni Type-C porton keresztül lehet, de bemenetből kaptok AUX-ot és micro SD-t is, amiken keresztül szintén mehet a zenelejátszás. A már említett hatalmas akkumulátorral közepes hangerőn nagyjából 13 órát képes elzenélni, ami nagyon nem kevés, ennyi ideig egyszerre szinte senki nem fogja használni.

Még tavaly teszteltük a Force Maxot, akkor még 36 000 forintért lehetett kapni, azonban szépen lassan mérséklődött az ára, emellett tisztán és hangosan szól, negatívuma pedig csupán annyi, hogy sötétben nehezen láthatók a kezelőszervei, és nincs benne NFC. Ezek viszont nem nagy dolgok, a legtöbb felhasználónál ez nem dealbreaker, a mostani árán pedig főleg nem. Az NNNTSMFROMAX  kuponnal 29 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá, ennél olcsóbban pedig csak a tavaly karácsonyi hajrában lehetett kapni utoljára. Csehországból érkezik, extra költségek nélkül, és még a szállításért sem kérnek egy petákot sem, szóval csapjatok le rá, amíg tart az ajánlat.

hirdetés