hirdetés

Újévi akciók a Geekmaxinál

Kuponok és Lucky Draw játék, értékes nyereményekkel

hír
Újévi akciók a Geekmaxinál 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Atika
2023-01-03

A Geekmaxi újévi akciójában játszhattok és kedvezményesen vásárolhattok egy rakás cuccot. A játék során kuponokat, kedvezményeket és igen értékes termékeket is nyerhettek, szóval érdemes megpróbálni, hátha ki tudtok pörgetni valami hasznosat a Lucky Draw játékban. Emellett természetesen kaptok néhány kupont is, amit már megszokhattatok ezekben a cikkekben. A termékek EU raktárból érkeznek, és semmilyen többletköltséggel sem kell számolnotok, hiszen az árak már tartalmazzák az áfát.

Jimmy H9 Pro állóporszívó

Nem fogtok nagyon meglepődni, ha azt mondom, hogy a H9 Pro tesztjén is túl vagyunk már, és alapvetően szerettük a terméket. Nagyon sok mindent tud, például középen behajtható a csöve, így olyan helyekre is be lehet vele nyúlni, ahova a konkurensekkel nem. Jó combosan is szív, 25 000 pascal szívóerővel kergeti a porcicákat, és majdnem “soha nem merül le”, ami a gyakorlatban 80 percet is jelenthet a legkisebb fokozaton. Aki esetleg ezt kevesellné – pedig ez durván 200 négyzetméter feltakarítására elegendő -, az vehet pótakkut, hiszen eltávolítható az áramforrása.

Ráadásul csendes is, sőt, egy tartóállványt is adnak hozzá, amire nemcsak a porszívó, de az összes kiegészítője is felaggatható. A legjobb viszont az OLED kijelző, amin nyomon követhetitek az aktuális működési állapotot, a töltöttséget és hasonlókat. A HamG2pe6  kuponkóddal 134 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a mindent tudó porszívó.

iLife V9e – Régi ismerős márka

Az iLife régi motoros a robotporszívó gyártásban, már 2015-ben is használtuk a termékeiket. Meg is maradtak az olcsóbb modelleknél, és az egyszerűbb technológiáknál. A V9e is egy előre programozott útvonalakat bejáró robot, vagyis nem épít térképet, nincs LiDAR szenzor, cserébe viszont olcsó. 4000 Pa a szívóereje, a portartálya hatalmas, 700 ml-es – az átlag nagyjából 350 -, és appból vezérelhető, mint a legtöbb sorstársa. Időzíthető, kiválasztható a takarítás módja és ha hibát észlel, azt is visszajelzi a kezelőnek. Különböző módokon képes mozogni, falak mentén takarít vagy egy adott területet, de akár a teljes lakást is lefedi sávos mozgásával. A küszöbmászó képessége 2 centiméter, és az appon kívül egy távirányítóval is vezérelhető, de ha minden kötél szakad, van a tetején is egy „start/stop” gomb. A fenti paraméterekkel jól leírtam a régebben használt kifejezés lényegét, ez egy „buta” porszívó, viszont az ára is pont ezért alacsony, a QICYgAeJ  kuponnal 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

KTC H27S17 – Hajlítani menő

A KTC H27S17-et már teszteltük korábban is, ez a KTC H27T22 testvérmodellje, néhány lényeges különbséggel. Az alapparamétereik ugyanazok, ez is 27 colos, 2560×1440 pixeles felbontású WQHD panel, 165 hertz frissítéssel, de abból a hajlított variáns. A hajlítás rádiusza 1500R, ami azt határozza meg, hogy mennyire öleli körbe a használóját, ez az érték a jobbak közé tartozik. Az emberi szem ennél egyébként kisebb rádiuszt lát – 1000R körül –, vagyis ez a megoldás kihasználja a perifériás látás előnyeit, így mindenféle játékok esetében – például szimulátorok – lehet ebből profitálni. Akit a téma bővebben érdekel, annak itt van egy kis olvasnivaló.

A H27S17 is támogatja a 8 bites színmélységet és a HDR10-et, képes 16,7 millió színt megjeleníteni – sRGB –, alacsony kékfény kibocsájtással rendelkezik, illetve támogatja a G-Sync és FreeSync technológiákat, amiről röviden elég annyit tudnotok, hogy itt nincs screen tearing, ha megfelelő grafikus vezérlő van a gépetekben. A monitor kapott előredefiniált profilokat is, amiket különböző játékmódokhoz találtak ki, ilyen az FPS, az RTS és a hasonló műfajok. Portok tekintetében nem rossz a felhozatal, USB, HDMI 2.0, 2 darab display port és hangkimenet is van, viszont Type-C nincsen, amiért kár . A KTC H27S17-ért az F8cZTBcD  kóddal 92 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

TwoTrees TTS lézergravírozó

A TwoTrees lézergravírozója egy 5,5 wattos lézerfejjel van felszerelve, ami leginkább gravírozási célokra teszi alkalmassá, vágásra inkább egy nagyobb teljesítményű lézerrel szerelt terméket javaslunk. Ezzel is szépen lehet fát, bőrt, műanyagot, vagy kis előkészítéssel fémet is gravírozni, egészen 30×30 centiméteres méretben, mert ennyi a készülék gravírozó felülete. A cég 3D nyomtatójához hasonlóan ez is szétszerelt állapotban érkezik, de egyáltalán nem bonyolult szerkezet, gyorsan össze lehet rakni, amihez természetesen minden szükséges szerszámot mellékel a gyártó. 

A TTS-re nem került kijelző, így egy számítógéphez csatlakoztatva küldhettek rá munkákat, amihez egy USB kábellel csatlakoztatható, de micro SD kártyáról is indítható gravírozás, ahogy a termékhez tartozó mobilos applikációról is. A TwoTrees TTS lézergravírozó ára 73 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amihez csak a 4AXTI5IG  kuponkódot kell felhasználnotok.

FIIDO D11 elektromos kerékpár

Reneszánszát éli a kerékpározás a COVID helyzet óta, amire rátett egy lapáttal az elektromos eszközök térnyerése is. Toljuk össze a kettőt és máris kész a városi terepre szánt elektromos bicikli, ami ellentétben a szokásos 26-28 colos, hagyományos bringákkal, nagyobb flexibilitást kíván. Emiatt a FIIDO D11 kereke csak 20 colos, a váz pedig középen összehajtható, hogy be lehessen dobni az autó csomagtartójába vagy fel lehessen szállni vele a buszra, esetleg vonatra. Az akkuja kivehető, hogy ne kelljen a bringát a lakásba minden nap felcipelni, elég csak a telepet felvinni és feltölteni. Nem mellesleg a gyártó akár 100 kilométeres hatótávot ígér rá moped módban – ilyenkor segít rá a hajtásra a 250 W-os motor –, de még teljesen elektromosban is elmegy 40-50 kilométert.

A bicikli kifejezetten könnyű, mindössze 17,5 kilogramm – ebből a váz csak 12,9 kg -, pedig az ilyen méretű bringák inkább 19-20 kilót szoktak nyomni. A bringával valahogy meg is kell állni, erről kettő darab tárcsafék gondoskodik, illetve aki sima kerékpárként akarja használni, az sem lesz elveszve, hiszen egy 7 sebességes Shimano váltó is segíti a haladást. A kötelező kellékek sorát gyarapítják az első-hátsó lámpák, illetve a pedálra szerelt fényvisszaverő elemek, hiszen nemcsak látni, hanem látszani is kell. Akinek megtetszett a városi zsivány, az az XNBYENL6  kuponkóddal 342 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért viheti haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés