hirdetés

Újdonságok hada a Geekmaxinál

Új kütyük, akciós áron

hír
Újdonságok hada a Geekmaxinál 1
hajas
írta: hajas
2021-01-20

Egy rakás újdonság került be a Geekmaxi kínálatába, melyek a már korábban is ismert kütyükkel együtt akciós áron kaphatók a New Arrival keretein belül. A cikkben összegyűjtöttem nektek a legjobb ajánlatokat, ráadásul ezekhez extra kuponokat is szereztem, így még kedvezőbb áron juthattok hozzá a kütyükhöz.

Roborock H6

Nem titok, hogy a Roborock H6 a szerkesztőség egyik kedvenc vezeték nélküli porszívója, a tesztelése során lenyűgözött bennünket. A készülék csupán 1,4 kilót nyom, nem fárasztó vele a takarítás. Teljesen feltöltött akkuval akár másfél órán keresztül üzemel, ami kimagasló teljesítmény a konkurencia gépeihez képest. Legnagyobb újítása, hogy egy OLED kijelzőt is kapott, ami mutatja az akku töltöttségét, az üzemmódot és még azt is jelzi, ha például eldugult a cső vagy meg kell tisztítani a szűrőt.

A kedvenc funkcióm, hogy érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor automatikusan megemeli a szívóerejét, hogy minél több koszt távolítson el belőlük. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően pedig bármilyen felületet könnyedén tisztává tudtok varázsolni, akár az autótokat is. Ha használjátok az ysgDBn5T kuponkódot, akkor 105 400 forintért rendelhetitek meg, szállítási díj és extra költségek nélkül.

Xiaomi Dreame D9

Bár eddig a Dreame-től főként vezeték nélküli porszívókat láthattunk, már a robotporszívók piacán is igyekszik megvetni a lábát a Xiaomi égisze alá tartozó márka, a D9-cel pedig rendesen ráijesztettek a konkurenciára. 3000 Pa-os szívóerővel sok kínai robotporszívót utasít maga mögé, ráadásul a fenti Proscenic géphez hasonlóan, a D9 is megemeli a teljesítményt, ha szőnyegekre gurul. Szintén képes feltörölni, a folyadékadagolást pedig az appon keresztül állíthatjátok be, és a sajtóképek szerint a baktériumok 99,9%-ával is végez, a gyártó szerint a baciölést a törlőkendő végzi. LDS technológiával deríti fel a terepet, a térképeket pedig képes elmenteni, akár hármat is, így emeletes házakban is könnyedén elboldogul. Az appban a szokásos dolgokkal találkozhattok, mint például az időzítés, távoli indítás, rendszerfrissítés, karbantartási információk. A qUNur3BK kuponkóddal 100 000 forintos áron szerezhetitek be EU raktárból, ingyenes szállítással.

Xiaomi Urevo U1 sétapad

A Xiaomi nagyon rákapcsolt a sporteszközökre, egymás után dobja piacra az újabbnál újabb sétapadokat. Az Urevo U1 az egyik legolcsóbb modell a sok közül, így kezdő sportolók számára ajánlott, de a profibbak se nyúlnak vele mellé. A masina segítségével bármikor tudtok mozogni, anélkül, hogy ki kellene tennetek a lábatokat a lakásból. Maximális sebessége 6 km/h, a tempót és az időt pedig a mellékelt távirányító segítségével állíthatjátok be. A készülék tetején található LED panel mutatja, az aktuális sebességet, az elégetett kalóriákat, valamint az eltelt időt. A gép mindössze 6,5 centi magas, így egyszerűen tárolható, simán befér például az ágy vagy a kanapé alá. A 7z3NuSvZ kuponkóddal 87 600 forintos áron rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Ha még több termékre vagytok kíváncsiak, akkor érdemes szétnéznetek az esemény nyitóoldalán, a NEWGEEKMAXI kóddal pedig 3% kedvezményt is kaptok.

hirdetés