hirdetés

Újdonságok dögivel

Honor Band 5, Youpin borotva, ThiEYE T5 kamera

hír
Újdonságok dögivel 1
írta: Rolla
2019-07-31

A Cafago oldalán található villámakciók között kis kutatással igazi szépségeket találhattok. Ilyen például a Honor Band 5 okoskarkötő, ami főleg örök rebelliseknek ajánlott, akik nem szeretnének Mi Band 4-et venni, illetve még nem késő megrendelnetek a ThiEYE T5 akciókamerát, ami ajándék kiegészítőit tekintve olyan sokrétű, mint egy svájci bicska. Ezeken kívül még 70mai autós töltőt, Xiaomi Mi A3 okostelefont és a világ egyik legolcsóbb elektromos borotváját is megtaláljátok.

70mai autós töltő

Bár én a mai napig a Xiaomi vezetéknélküli töltésre képes autóstöltőjére esküszöm, azért ennek is megvannak az előnyei. Ha már van tartótok a kocsiban, csak nem képes aksipumpálásra, akkor simán ápgrédelhetitek ezzel a szivargyújtóba dugható kiegészítővel. Emellett harmad annyiba kerül, mint a Xiaomi spéci terméke, ha pedig a telefonotok nem vevő a vezetéknélküli töltésre, akkor igazából nem is akkora buli számotokra kifizetni egy tízest, bőven elegendő 3700 forintért a pici verzió. Extra, hogy a 70mai töltője ismeri a Quickcharge 3.0-s szabványt, így nem szükséges 250 km-t kocsikázni a 100 százalék eléréséhez.

Xiaomi Mi A3 okostelefon

A Xiaomi Mi A3 – CC9e jelöléssel illetik a kínai verziót, szóval aki ilyennel találkozik az ne lepődjön meg – egy olyan középkategóriás készülék, amivel azoknak szeretne kedveskedni a Xiaomi, akik nem kívánnak fél – esetleg egész – havi átlag magyar fizetéseket otthagyni egy telefonért. Ettől függetlenül igyekeznek kihozni a maximumot a költségkeretből, hiszen mind külsőre, mind belsőre próbálják a telefont minél naprakészebbé tenni, és ez visszatükröződik a különféle színekben pompázó hátlapon és a 6 colos AMOLED kijelzőn is.

A processzor megrendelésekor viszont valaki félregépelhetett valamit, mert tapasztalatok alapján azért ebben az árkategóriában a Snapdragon 665 egy kicsit karcsúnak számít. 4/64 GB-os verziót szerezhettek be jelenleg, viszont a belső memóriát 256 GB-ig bővíthetitek, így erre nem lehet panasz, lesz hely bőven a képek tárolására, amiket a 48+8+2 MP-es hátlapi és a 32 Megapixeles előlapi kamerákkal lőhettek.

Global verzió lévén B20 támogatással megtoldott 4G kapcsolat is szerepel a specifikációk között, továbbá a 2.4 GHz-es WiFi mellett az 5 GHz-es frekvenciát is ismeri, így földön, vízen, levegőben stabil lesz az internet kapcsolatotok. És hogy a telefonotok biztonságban legyen, arcfelismeréssel és ujjlenyomattal is védhetitek.

73 000 forintba kerül, szállításnál pedig válasszátok értelemszerűen az ingyenes Duty Free-t. És bár a deal és a telefon sem rossz, ettől függetlenül döntés előtt nézzétek meg például a Xiaomi Redmi Note 7-et is, ami még mindig népszerű, és csak 53 000 forintot kell kicsengetni érte.

Xiaomi Youpin Enchen Black Stone borotva

Már a Xiaomi ES3 tesztelésekor elájult Marci attól, hogy létezik jó borotva 5600 forintért, ezt próbálja megugrani az Enchen a maga 4700 forintos árával, ráadásul látszólag a képességei sem rosszak. Ha rápillantotok az eszközre és a GIF-re, akkor láthatjátok, hogy kialakításából adódóan nem csak a pengék, hanem a pengéket tartó szigetek is mozognak külön-külön. Ennek az az előnye, hogy így a problémásabb helyeken – például a száj környékén – is képes levágni a szőrt.

Type-C csatlakozós töltője van, amivel 90 perc alatt tölthetitek fel maxra, és 60 percig használhatjátok, amibe azért belefér néhány borotválkozás. Az árát már említettem, és mivel bőven áfahatár alatt van, ezért további költségekkel sem kell számolnotok. Ennyi pénzért próba szerencse, ha nem jön be, akkor még billegő asztal alá támasznak is megéri.

ThiEYE T5 Pro akciókamera

Nagyon profi pakkot rakott össze a ThiEYE azok számára, akik a sakkhoz képest mozgalmasabb sportot választottak, és ezt meg is örökítenék. Az akciókamera mellett többek között vízálló védőtokot és csuklóra húzható távirányítót is találhattok a csomagban, ami elég szimpatikus számomra, hiszen nem kérnek el kiegészítőnként még egyszer ugyanannyit, mint magáért a kameráért.

Az eszköz képes 4K 60 FPS-ben is videót rögzíteni, továbbá slow motion, time lapse vagy night lapse felvételek készítésére is képes. 40 000 forintba kerül Duty free szállítási díjjal együtt, ami még kiegészítők nélkül is szuper árnak minősül, így meg főleg jó vétel. Ha pedig inkább olyat választanátok, amit már mi is teszteltünk, akkor nézzétek meg az örök kedvenc SJCAM SJ8 Pro-t.

hirdetés