hirdetés

Újdonságok a héten

A horrorfilmbe illő Kospet Prime és az Oclean Z1

hír
Újdonságok a héten 1
írta: Rolla
2019-10-14

Minden tisztelet a Kospet Prime óráé, ami két előző lebőgése után – Brave és Hope – most ismét a piacra dob egy új csuklóravalót. Azért mindenképp érdemes megnézni közelebbről, hogy szabad-e vele szóbaállni, de hogy legyen egy tuti befutó is, vessünk egy pillantást az Oclean Z1 fogkefére is.

Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy tehettek bele nano SIM kártyát, így akár a telefonotok távollétében is netezhettek vagy intézhettek hívásokat. Ráadásul nem is akármilyen hívást, hanem rögtön videóval együtt, ha erre vágytok, hiszen két kamera is van az órán, egy 2 MP-es, ami felétek néz, és egy 8 Megapixeles, amivel pedig fotókat készíthettek. Az egy egység is ritka, nemhogy a kettő, továbbá ha már tettek rá kamerát, akkor kifejlesztették az első olyan okosórát, amit – a telefonokhoz hasonlóan – arcfelismerésssel is tudtok védeni.

Ezeken az izgalmas dolgokon túl pedig kilenc különböző sportmódot képes monitorozni, van benne beépített GPS, ami szintén egy áldás, továbbá megtaláljátok rajta a legnépszerűbb – például Gmail, Google Maps, WhatsApp, Skype, YouTube és FB – appokat is.

Lehet, hogy nem is olyan rossz ez az óra? Végeredményben valószínűleg a valamit valamiért elv fog győzni, de ha megkívántátok az órát, akkor a GB-KOSPET kóddal a napi első 3 óra 30 000 forintba kerül, ha pedig erről lecsúsztok, akkor 45 000 forintért vehetitek meg november 4-ig.

Oclean Z1 elektromos fogkefe

Hol is vannak már azok az idők, amikor az elektromos fogkefe drága kiváltságnak számított. Manapság már potom pénzekért is beszerezhettek, de azért érdemes a tesztjeink között is szétnézni, nehogy ráfussatok valamire, bár – lekopogom – elektromos fogkefék terén nem találkoztunk vállahatatlan, kukába való darabokkal. Az Oclean márka sem ismeretlen már számunkra, és bár láttunk már fogkefét 4500 forintért, a Z1 azért drágább – 12 000 forint -, mert jár hozzá egy applikáció is. Valaki – az okosórákhoz hasonlóan – parasztvakításnak tartja, valakinek az életét is megváltoztatta, szóval ezt nektek kell eldönteni, de szerintem sok érdekes infót tud eltárolni az app.

32 erősségi fokozat közül választhattok, így biztos, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt, továbbá plusz pont neki, hogy 2 óra alatt képes feltöltődni, és akár 30 napot is kibír. November 14-ig él csak a kezdvezményes, 12 000 forintos ár, ráadásul ajándékot is kaptok mellé, amit itt nézhettek meg.

hirdetés