hirdetés

Újabb hét, újabb Geekmaxi kedvezmények

A site-wide kupon mindig nyerő

hír
Újabb hét, újabb Geekmaxi kedvezmények 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-04-20

A Geekmaxi minden héten tart egy mini fesztivált, most a takarítóeszközökön, az energiatároláson és az elektromos bringákon lesz a hangsúly, és persze azon, hogyan lehet rajtuk egy nagyobb összeget olcsósítani. A Geekmaxihoz híven minden EU raktárból érkezik, a szállítás díja pedig elhanyagolható.

Egész oldalon felhasználható kuponok a kedvenceink

Megdöbbentőt mondok: A Geekmaxi újabb akciót hirdet, a termékeket erre az aloldalra szedegették össze. A lényeg persze az, hogy mindenféle site-wide kupont használhattok, amik jó kis kedvezményeket adnak, az alábbiak szerint:

  • 10 € kedvezmény ha legalábbi ennyiért vásároltok: 100 €, kupon: J3DL2C96 
  • 15 € kedvezmény ha legalábbi ennyiért vásároltok: 300 €, kupon: jwsLEzjd 
  • 45 € kedvezmény ha legalábbi ennyiért vásároltok: 800€, kupon: fVAm8L9B 
  • 5% kedvezmény a regisztrálóknak/feliratkozóknak: N9Y7AH99 
  • Két termék vásárlása esetén további 7%: RP4IBPG8 

Most pedig lássuk a termékeket, amiket a Geekmaxi elénk tárt.

A termék specialitása a DirTect technológia, aminek lényege, hogy a vízszabályzást – ami lehet tisztítófolyadék is – és a szívóerőt a koszmennyiség függvényében tudja automatikusan állítgatni, így nem nektek kell spricnizni, mindent intéz a technika. A berendezés ráadásul nincs 5 kiló, így nagyon könnyen tologatható, nem különösebben fárasztó a használata, ellentétben a 8-10 kilós konkurensekkel.

Ha megtetszett a kifejezetten modern takarítóeszköz és szeretnétek a két utált házimunkát párhuzamosítani, akkor a Dyad Pro a ti terméketek. Az ára a 2mJ8wC3X  kuponnal 97 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból vihető haza, nincs 1 euró a szállítás, és már így is 40 000 Ft-tal lett olcsóbb, mint a bevezetésekor.

Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ezután pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 1-2 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

A gép egyértelműen felsőkategóriás masina. Ha egy garzonba szeretnénk porszívót, akkor nem ez lesz a megfelelő gép, de nagyobb családi házakban már ki lehet használni a tudását. A Geekmaxin most akciósan rendelhető, az X24SNiwD kód használatával 308 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, EU raktárból, a szállítás 1 eurónál is kevesebb, és mellé csapnak ingyen egy Jimmy F6 ionizáló hajszárítót, ami önmagában 47 000 Ft.

Újabb hét, újabb Geekmaxi kedvezmények 11

Forrás: Geekmaxi

EB70 power station – A kispolgárság kedvence

Az EB70 tulajdonképpen egy feltupírozott EB55. Aki nem akar egy komplett házat energiával ellátni, nincs szüksége 2-3000 W teljesítményre, csak egy autóba bedobható túrázós power stationt szeretne, annak az EB70 az ideális választás. Ez a se nem kicsi, se nem nagy megoldás 700 W-ot képes leadni, 715 Wh a kapacitása, és egyszerre két bemeneten keresztül is tölthető. 12 kimenetre aggathattok eszközöket, és tökéletesen elég arra, hogy drónokat, lámpákat meg telefonokat töltsetek róla nagy számban. A power station kombinálható mindenféle napelemmel is, ha terepen oldanátok meg a töltögetést, ezeket PV néven találjátok meg a kínálatban. Az ára az Y29IJxT5  kóddal 173 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, így többletköltségekkel már nem kell számolnotok.

Forrás: Geekmaxi

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez. A Decathlonban 420 000 Ft-tól kezdődnek az ehhez hasonló elektromos MTB-k, de azoknak nem akkora a hatótávja. Jelenleg 287 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni a 2zD3azNC  kuponnal. Most ráadásul kaptok hozzá egy sisakot is grátiszban.

hirdetés