hirdetés

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal

Mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon

hír
Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-08-25

A mai felhozatalban 3 különböző terméket találhattok, egyik a nyár slágere, a vízisportok egyik legkedveltebb kelléke, egy SUP. A másik kettő pedig a Xiaomi indiai piacra szánt almárkájának jeles képviselői, a Poco F4 és az F4 GT 5G. Természetesen mindegyik mellé jár egy olcsósító kupon, és a Hekka az áfát is intézi a termékei után.

A Mesuvida SUP-ja ötféle színben is elérhető, és a HEKKA0825  kóddal 61 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért is elhozható, német raktárból. Ugyanez a méret a Decathlonban 110 000 Ft körül érhető el, ami azért majdnem a duplája a Mesuvida sporteszközének.

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal 8

Forrás: Hekka.com

Poco F4 és F4 GT 5G – Nagyon nem ikrek

A Poco telefonok két 5G képes tagjáról van szó, de ellentétben a megszokottal, az F4-nek nemcsak egy fejlesztett verziója az F4 GT, hanem egy teljesen másik mobil, mind kinézetben, mind hardveres téren. Mindkettőre mondhatjuk, hogy csúcskészülék, de az F4 5G szerényebb árazással, és tudással büszkélkedhet, így kezdek vele. Az 5G képes mobil a korábbi Snapdragon 870-es SoC-re építkezik, ilyet kapott az előző generáció, a Poco F3 is. Ehhez társul 6 vagy 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB háttértár, amik már az UFS 3.1 technológiát is támogatják vagyis nagy eséllyel villámgyorsan elindulnak majd az appok. Az akkumulátor mérete 4500 mAh, amit 67 W-os gyorstöltéssel tölthettek újra, ez 38 perces 0-100-at tesz lehetővé.

A kijelző a gyönyörű megjelenítésre képes, AMOLED technológiát felvonultató, 120 Hz-es, 6,67 colos darab, ami 1080×2400 pixelt képes megjeleníteni, míg a maximális fényereje 1300 nit, ezzel várhatóan nagy problémák nem lesznek.

Csatlakozók és szenzorok terén is erősek szoktak lenni a Poco készülékei. Csak pár érdekesebbet emelnék ki a felhozatalból, ilyen az infra, az NFC, az oldalsó ujjlenyomat-olvasó , az 5G kapcsolatot is tudó modem vagy a sztereó hangszórók. Kamerafronton is bizakodásra okot adó jeleket vélek felfedezni, például azt, hogy van OIS stabilizálás a 64 Megapixeles fő kamerán, amit egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makró egészít ki. Az egységekkel ráadásul 4K felbontásban is lehet videókat készíteni, szóval valószínűleg a látványvilágra nagy panasz nem lesz. A telefonért a Hekka oldalán a HEKKAF4  kóddal 137 500, illetve 150 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek variánstól függően, a cég pedig intézi a termékei után az áfát.

Újabb Hekka válogatás olcsó SUP-pal és Poco telefonokkal 16

Forrás: Hekka.com

Poco F4 GT 5G – Trónkövetelő

Az F4 GT 5G-nek a nevén kívül nem sok köze van a sima F4 5G-hez, például teljesen más dizájnt kapott, de hogy kinek melyik jön be jobban, ez elsősorban ízlés dolga. Ami a hardvert illeti, ebben már a Snapdragon 8 Gen 1 névre keresztelt 4 nm-es – az Intel térdre borulva meghajol – lapkája dolgozik, ami nemcsak fogyasztásban elég bajnok, de teljesítményben is. Ez Antutu pontban 1 milliónál is nagyobb számot jelent, ilyet korábban még soha nem láttunk, még az iPhone 13 Pro is előre köszön neki, legalábbis ami a nyers erőt illeti.

Az új lapka más vívmányokat is magával hoz, a telefon támogatja pl. a 120 W-os Hypercharge névre keresztelt töltést, amivel 17 perc alatt lehet teljesen telenyomni a 4700 mAh-s akkut. A 120 W-os töltőt mellékelik is a dobozba a mobil mellé, tehát itt sem spúrkodott a cég. Mint ahogy a szenzorok és portok esetében sem, minden van „mi szem-szájnak ingere”: 5G támogatás, quad hangszórók, három beépített mikrofon, az infra port, a dedikált WiFi antenna a minél alacsonyabb késleltetés miatt, ami játékoknál jön majd jól, de említhetném a programozható gombokat is, amikre nemcsak egyes játékok funkcióit lehet kirakni, hanem különböző gyorshívások is felprogramozhatók rá. Mint látható, eléggé erős a játékos vonal, ezt erősíti a 8 GB RAM és a villámgyors, UFS 3.1 szabványt támogató 128/256 GB-nyi háttértár. A nagy teljesítmény által termelt hőt el is kell valahogy vezetni, így megújult a hűtés is, a még hatékonyabb LiquidCool Technology 3.0 melózik a telefonban.

A remek hardverhez egy hasonlóan jó kijelző társul, a 6,67 colos AMOLED panel felbontása itt is 1080×2400 pixel, támogatja a 10 bites színmélységet, 120 Hz-en frissül és 480 Hz-en mintavételez, szóval jó eséllyel ki fogja elégíteni minden igényeteket. Bár a gamer telefonok nem tipikusan arról híresek, hogy őrületes képeket készítenek, a gyártó megtette a tőle telhetőt. Három szenzor dolgozik a készülékben, egy 64 MP-es fő szenzor egészül ki egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makróval, a szelfi egység 20 megapixeles. A teló képes 4K videók készítésére 60 FPS mellett, amit elektronikusan stabilizálni is tud az eszköz. Az alapvetően játékra kihegyezett készülékért a HEKKAF4GT0822  kóddal 198 000, illetve 223 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek verziótól függően, a Hekka pedig fizeti utánuk az áfát.

hirdetés