hirdetés

Újabb brutál Jimmy és egy régi ismerős Ultenic porszívó

Egy olcsó és egy jóval drágább csúcsmodell is akciós a Geekbuyingon

hír
Újabb brutál Jimmy és egy régi ismerős Ultenic porszívó 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2022-11-23

Az állóporszívók néhány éve elkezdték letarolni a piacot, azóta sorra jönnek az újabb, erősebbnél erősebb modellek, és ahogy telik az idő, egyre használhatóbbak és kiforrottabbak lesznek ezek a készülékek. Most Geekbuyingon az Ultenic U11 Prót és az újdonság, Jimmy H10 Prót vásárolhatjátok meg jelentős kedvezménnyel a Black Fridaynek hála.

A HEPA szűrője természetesen mosható, így nem kell pár havonta újat venni belőle, illetve kaptok mellé kétféle szűkítő fejet, egy kis, motoros, bútorok tisztítására alkalmas fejet, egy fali tartót és egy kis kefés pengét, amivel a hengerkefét és a kiegészítőket tisztíthatjátok meg. Az egész pakkért a GKB22BF10  kuponnal 53 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetni, ami igen jutányos ár egy ilyen vezeték nélküli porszívóért. A terméket európai raktárból szállítják ki, extra költségekkel pedig nem kell számolnotok.

Jimmy H10 Pro – Hajtogatható szörnyeteg

Számtalan Jimmy porszívót teszteltünk az elmúlt években, és minden újabb modell tudott valami fejlődést felmutatni. Most a Jimmy H10 Prón van a sor, ami egy 26 kPa szívóerejű gép lett, és még egy intelligens „porszenzort” is kapott. A lényege hogy négy különböző méretben tudja megkülönböztetni a részecskéket, és ezek koncentrációját méri a takarított felületen, így konkrétan láthatjátok a porszívó kijelzőjén, ahogy eltűnnek a porszemek a padlóról vagy a szőnyegből. Apropó kijelző, a beépített LCD panelen folyamatosan nyomonkövethetitek, hogy hány percnyi üzemidő maradt még az aksiban, hogy milyen erősségi módot használtok, és a megszokott módon, még a különböző meghibásodásokat is képes jelezni.

Három erősségi fokozat közül választhattok, negyedikként pedig ott az automatikus üzemmód, amikor a porszívó a felülethez választja ki a megfelelő szívóerőt. 60/22/12 perces üzemidőt ígér a gyártó a különböző erősségeken, de ha nem lenne elég, hogy látjátok a kijelzőn a hátralévő üzemidőt, a porszívó beszél is hozzátok, így elmondja, ha hamarosan lemerül az aksi, de azt is, ha elakad valami a csőben és ki kell takarítanotok.

A Jimmy H10 Pro csöve középen kapott egy csuklót, így komolyabb hajlongás nélkül is könnyedén betolhatjátok a szekrények vagy az ágy alá, illetve a motoros fejen LED fényeket is felkapcsolhattok, így surlófényben láthatjátok, hogy halad a takarítás. A porszívó mellé rengeteg kiegészítőt is kaptok, így jár hozzá egy állvány, egy bútorokhoz való motoros fej, egy flexibilis cső, két kefés toldó, egy szűkítőfej és egy extra, kimondottan szőnyegekhez is alkalmas hengerkefe, amit a nagyobb motoros fejbe rakhattok. 

A Geekbuyingon most kétféle kedvezményt is igénybe vehettek a vásárláskor. Egyrészt használjátok fel a GKB22BF25  kupont, másrészt érdemes PayPallel fizetni, mert további $10 kedvezmény jár érte. Ezekkel az olcsósításokkal nagyjából 175 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Jimmy H10 Pro, ami nem kevés pénz, de ezért egy elég komoly porszívót kaphattok. A terméket lengyel raktárból szállítják és semmilyen extra költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés