hirdetés

Új Roborock robotok jöttek takarítani

Kupont kapott a Geekbuyingon a Roborock Q8 Max széria

hír
Új Roborock robotok jöttek takarítani 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-17

A Roborock az új Q8 szériájával két modellt dobott piacra. A jelentős különbség a Q8 Max és a Q8 Max+ között, hogy az utóbbi önürítős dokkolót kapott, így akár 7 hétig hozzá sem kell érnetek, elég, ha élvezitek a tiszta lakás kényelmét. A DuoRoller kefe és az 5500 pascalos szívóerő gondoskodik az alapos takarításról. Mindkét modell európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik, a Geekbuying pedig kupont is küldött az olcsóbb vásárláshoz.

Roborock Q8 Max+ önürítős robotporszívó

A Roborock Q8 Max+ a Q8 Max nagytestvére, alapfunkcióiban megegyezik az olcsóbb modellel, a különbség a dokkolóban van. Ezt is ellátták DuoRoller kefével, 5500 Pa a szívóereje és az 5200 mAh-s akkumulátora majdnem négy órás működést tesz lehetővé, ami nagyjából 300 négyzetméter kitakarításához elegendő. A LiDAR rendszernek köszönhetően 3D térképet készít és kikerüli az akadályokat.

Az önürítő dokkolóját 2,5 literes portartállyal látták el, ami lehetővé teszi, hogy akár 7 hétig ne kelljen foglalkoznotok a porszívó tisztításával. Az SGS által bevizsgált porzsák megköti a 0,3 mikronos polleneket és porszemcséket is. Ez az öntevékeny robot a szereksztőségünkben is járt, és persze teszt is született a működéséről. Olvassátok el a korábbi cikkünket.

A Geekbuyingról a Q8MAXPLUS  kuponnal 192 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg. Európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés