hirdetés

Új kuponok és új kedvezmények a Geekmaxin

A következő fázisába lépett a nyári vásár

hír
Új kuponok és új kedvezmények a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-06-13

Lapoztunk egyet a naptárban, eltelt egy hét és indul egy új, így az akciók kerekét is továbbgördítette a Geekmaxi. Új kuponok, új kedvezmények és természetesen újabb termékek várják a kedves olvasókat. A terítékre egy power station, egy atkaeltávolító, egy lézergravírozó és egy elektromos kerékpár került, de a felhozatal ennél sokkal szélesebb, amit az alábbi linken is megtekinthettek.

Júniusi mega vásár – Ezt kell tudnotok róla

Az ilyen mega vásároknak általában van egy jól bejáratott forgatókönyvük. Bizonyos időközönként kell bizonyos dolgokat csinálni, amik vagy kedvezményeket vagy kuponokat adnak, ez utóbbi pedig kedvezményeket, ilyen egyszerű az egész. A Geekmaxi is ezt az egyszerűen érthető sémát követi, ami náluk az alábbi:

  • Június 12-23.: flash sale, vagyis leárazott termékek azonnali vétele a különösen menő kategóriákban
  • Június 24-30.: a legjobban fogyó termékekre ajánlatok

Egyszerű ugye? A fenti idővonalat még kuponokkal is megtámogatja a cég, amelyek adott kategóriákban használhatók fel:

  • 5 dollár kedvezmény 50 dollár elköltése esetén: WBZ4LN5X 
  • 5% kedvezmény 3D nyomtatókra: TFDR3ZZW 
  • 4% kedvezmény 2 termék vásárlása esetén: V7DGLZUI 
  • 3% minden rendelésre: ShBFgDxA 
  • 60 euró kedvezmény, ha legalább 2 darab Eleglide terméket vásároltok: DL1PG6PJ 

Most pedig lássuk, milyen termékeket emelt ki nektek a Geekmaxi csapata!

 

Új kuponok és új kedvezmények a Geekmaxin 6

Forrás: Geekmaxi

Jimmy BX7 Pro – Asztmások fő fegyvere

Gyerekkorom óta asztmás és allergiás vagyok, így a szüleim nagy elánnal irtották a lakásban a háziport és vele együtt az atkákat is, amiknek megléte a betegségem szempontjából nem volt éppen szerencsés. Igaz, a 80-as és a 90-es években nem voltak még ilyen fasza eszközök a porcicák elleni harchoz, mint a Jimmy BX7 Pro. Ha le akarom egyszerűsíteni, hogy mi ez, akkor egy motor, egy hengerkefe, meg mindenféle olyan kiegészítő berendezés, ami az atkák életkörülményeit rosszabbá teszi. Nevén nevezve a gyereket, egy fűtőszál, ami 60 fokra emeli a hőmérsékletet, egy UV lámpa ami megöli a baktériumokat és egy ultrahangos szenzor, amit állítólag nem szeretnek a csöppségek.

Bár a hatékonyságáról személyes tapasztalatom nincsen, nagyon hasonló Jimmy eszközöket próbáltam korábban. Mi több, az állóporszívóikra fel lehet szerelni egy hasonló, funkciók szempontjából egyszerűsített atkaeltávolító fejet és ezek bizony csodákra képesek, ha végigmentek vele a szőnyegeken vagy a matracotokon. Ha egyszer láttátok, mennyi bőr- és hajmaradék jön ki a matracból, meg fogjátok érteni, miért kell minden háztartásba egy BX7 Pro. Ráadásul ezen a modellen már egy pici kijelző egy szenzor segítségévek mutatja a por/atka arányt, vagyis két húzás után láthatjátok, hogy mennyire koszos az adott felület.

A gépért 44 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a ZGZ352K6  kuponkód segítségével, a szállítás ingyenes, a termék EU raktárból érkezik.

A mobiltelefonos applikációval nagyjából annyira egyszerű elindítani egy gravírozást, mint kinyomtatni egy fotót. A kép elkészülte után elég pár kattintás, a gravírozó máris indítja a munkát, míg a többiek a fotót csodálják a telótokon, addigra már félig el is készült a lenyomata egy fém vagy fa lemezen.

A biztonságra különös figyelmet fordít a gyártó, hétfajta védelemmel is felszerelték, olyanokkal mint az elmozdulás érzékelés, túlmelegedés- és túlfeszültség elleni védelem, illetve fizikai vészleállító gomb is került rá. A gyártó a LaserGRBL szoftvert javasolja a használatához, ami ingyenesen tölthető le a fejlesztő weboldaláról, de az Ortur saját fejlesztésű telefonos applikációjával is használható a gravírozó, ami iOS-re és Androidra is elérhető.

Most akciósan tudjátok megrendelni a Laser Master 3-at, ha használjátok az ED9aFGuz  kódot, így az ára 163 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra módosul, ami nagyjából 100 ezer forinttal olcsóbb, mint a bevezetéskori ára. Ahogy az oldalon minden termék, ez is EU raktárból indul, a szállítás ingyenes, és az áfa is az ár részét képezi.

Forrás: Geekmaxi

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez. 265 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni a 2zD3azNC  kuponnal. Ez jóval alacsonyabb mint a hazai árak.

hirdetés