hirdetés

Tüntesd el a koszt egy hurrikán erejével

Kuponos vezeték nélküli állóporszívó a Geekbuyingról

hír
Tüntesd el a koszt egy hurrikán erejével 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-07-05

Nem nagyon van olyan ember, aki nem utálná, amikor a nehéz porszívóval való küzdelem közben még bele is gabalyodik a vezetékbe. Állóporszívóval ezeknek az időknek vége, nemcsak lerövidül a takarítási idő, hanem kényelmesebb is lesz a munka. Használatuk rendkívül könnyű, és még a tisztításuk is sokkal egyszerűbb. Nem kell a nehéz porszívót magunk után húzni és nem kell hozzá lehajolni sem hozzá. A Geekbuying a Jimmy JV85 Pro modelljét kínálja most szuper kuponos áron.

A „vertical cyclone” kialakítása javítja a szívás hatékonyságát. Ráadásul így, hogy elfektették a portartályt, a szokásosnál nagyobb lett a kapacitása, egész pontosan 600 ml és sokkal egyszerűbb kiüríteni is, és a szabadalmaztatott felső fogantyúkialakításának köszönhetően könnyen hordozható.

Az NNNGJV85  kuponkódot felhasználva rendkívül kedvező, 78 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok hazavinni a terméket a Geekbuying EU raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

hirdetés