hirdetés

Tuerbb T-AP66 elektromos pumpa lett filléres tétel

Jó szolgálatot tesz egy az autóban

hír
Tuerbb T-AP66 elektromos pumpa lett filléres tétel 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-11-23

A Tuerb T-AP66 egy nagyon egyszerű akkus autós pumpa, ami viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy egyes dolgokat levegővel pumpáljatok fel. Nemcsak az autó kerekéhez, hanem biciklihez, motorhoz, focilabdákhoz, strandcuccokhoz is jó, és nem különösebben drága, a BGb1e7e7  kóddal. 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett. Az áfát a webshop állja a pumpa után.

A kő egyszerű termékért a BGb1e7e7  kóddal 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, kínai raktárból, ingyenes szállítás mellett. Az áfát a webshop állja a pumpa után.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés