hirdetés

Tronsmart T6 család: mindenkinek jut egy

Hallod, nem drága

hír
Tronsmart T6 család: mindenkinek jut egy 1
írta: hajas
2020-02-04

Ha kínai Bluetooth hangszórók beszerzésén gondolkodtok, akkor jó helyen jártok. A Tronsmart ugyanis az egyik legjobb márka a kategóriában, termékei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Most ezeket kedvezményes áron tudjátok beszerezni a Geekbuying oldaláról, ráadásul mindegyiket európai raktárból küldik, így pár nap alatt házhoz jön a kiszemelt hangszóró.

Tronsmart Element T6

A kólás doboz kialakítású Tronsmart Element T6 egy igazán jó ár-érték arányú készülék, írtunk is róla korábban. Teljesítménye 25 W, ami felülmúlja a T6 Minit, viszont alig drágább a nála. Akkumulátora 5200 mAh, ami 15 órás zenehallgatást biztosít számotokra. Tehát aki kicsit nagyobb teljesítményre vágyik, de nem kíván vagyonokat költeni egy hangszóróra, annak ő egy remek választás lesz. Hiányossága, hogy nincs benne NFC chip, nem támogatja a TWS módot, és egy EQ gombot még rászerelhettek volna. Bár ezek mind nélkülözhető tulajdonságok, így aki ezek nélkül is meglenne, annak kiváló választás lesz. Az ára 12 600 forint, és ő is EU raktárból rendelhető.

Tronsmart Element T6 Plus

A T6 Plus gyakorlatilag a a T6 újragondolt utódja, egy kicsit feltuningolva, itt olvashatjátok róla készült tesztünket. Az előd tulajdonságait mind megörökölte: remek hangzás, jó basszus, kiváló minőségű anyagok. Erősebb is lett, már 40 wattos összteljesítményt ad le. Továbbá került bele EQ gomb, TWS támogatás, így itt is elérhető a sztereó hatás, ha összekötünk két eszközt, valamint a Type-C támogatást is megkapta a kütyü. Üzemideje nem változott, róla is 15 órán keresztül szólhatnak kedvenc zenéink. A GKB20REG21 kuponnal az ára 16 500 forint, amihez ajándékba kaptok egy hordtáskát is.

hirdetés