hirdetés

Tronsmart cuccokat lehet olcsón venni

Az egyik termék mellé jár ingyen egy mini hangszóró is

hír
Tronsmart cuccokat lehet olcsón venni 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-23

A Tronsmart az egyik legjobb hangszórógyártó a piacon, budget termékeket csinál kifejezetten jó minőségben, tehát az ár/érték arányuk szinte verhetetlen. Most egy kuponnal – GKB2211TS  – minden 100 dollár után további 10 dollár kedvezményt kaptok a cég termékeire, de kettőt külön ki is emeltünk nektek. A hangkeltők szinte mindig EU raktárból érkeznek, és a szállítás is ingyenes.

A Tronsmart cuccok kifejezetten tetszetős termékek, és szinte az összes modellt teszteltük már, szóval van mit elolvasnotok. A Geekbuying csokorba szedte nektek a termékeket, innen érdemes indulni, de a lényeg úgyis a GKB2211TS  kupon, ami 100 dollár után 10 dollár kedvezményt ad. Ha viszont nem költenétek ennyit, akkor az 50/5 dolcsis GKB22BF05  kódot is használhatjátok.

Forrás: Geekbuying

Tronsmart cuccokat lehet olcsón venni 3

Forrás: Geekbuying

Tronsmart Force X

A Tronsmart hangszórók a kedvenceink közé tartoznak, és a Force széria egyes darabjait is nagy előszeretettel teszteltük. Csak hogy elhelyezzük a Tronsmart univerzumban az X-et, a Force Max a nagy testvér 80 W-tal, míg a Tronsmart Force SE a maga 50 W-jával a kicsi, így a Tronsmart Force X a közepes teljesítményű variáns, tulajdonképpen a Tronsmart Force Pro utódja. Ez pontosan 60 W teljesítményt jelent, de a már említett TWS szabvány alapján sztereóban szóló 2 darab Tronsmart Force X már 120 W-ra lesz képes.

Ez nagyon nagy teljesítmény, így sokkal inkább kültérre való a cucc, amit a strapa kiépítés is támogat. Nagyon masszív külső, vízálló hátsó takarólemez és a vállpánt, hogy ne kézben kelljen cipelni a 260x86x106 milliméteres zajongót. A hangszóró tudása szerencsére nem merül ki a fentebb említett dolgokban. A hatalmas, 10 000 mAh-s akkuból kijön 13 órányi üzemidő, de power bankként is használható. Ha pedig nem tetszik a hangkép, szerencsére ott a beépített ekvalizer, aminek segítségével választhattok 3 előre definiált hangprofil közül.

A Force X-et most 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, magyar raktárból, extra költségek nélkül, ehhez pedig csak az NNNTSFORXOCT  kuponkódot kell felhasználnotok.

Tronsmart cuccokat lehet olcsón venni 14

Forrás: Geekbuying

Tronsmart Bang Mini

A Tronsmart Bang Mini megőrizte elődjének, a Tronsmart Bangnek a formavilágát, igazából a kicsinyített mása annak, ahogyan azt tesztünkben is írtuk. Hosszában 6, míg szélességében 5 centiméterrel kisebb mint nagyobb testvére, de még így sem igazán pici. A tömege is mindössze 2,37 kilogramm, a Bang 3 kilójához képest ez is némileg kevesebb. A teljesítménye, csak 10 wattal marad el tőle, a Mini esetében ez 50 W-ot jelent, de ismerve, hogy az előd milyen hangerőt volt képes kipréselni magából, ez is tökéletesen elegendő.

Akkumulátor fronton mutatkozik még szignifikáns különbség a két hangcucc között, mert a hangszóróban egy mindössze 4000 mAh-s telep került beépítésre, ezzel a power bank funkció, amivel amúgy ez az eszköz is rendelkezik, létjogosultságát látszik veszteni, de annyi baj legyen, elvégre az elsődleges felhasználása úgysem ez. A tesztünk és a gyártó szerint is 15 óráig képes üzemelni egy feltöltéssel, ami azért igencsak megsüvegelendő. Azt azért érdemes tudni, hogy ez kikapcsolt LED fényekkel és 50 százalék körüli hangerővel jön össze. Apropó LED fények, természetesen azok ebből a változatból sem maradhattak ki, kicsit még csavartak a dolgokon, mert a fények tudnak körbe-körbe menni, illetve pulzálni is. 

A kisebbik testvér is megkapta az IPX6 minősítést, így nem árt neki a felfröccsenő víz, sem az eső, de én inkább a ráömlő sörtől félteném a boomboxot, viszont ez sem fog neki gondot okozni. Sugárzókból 2 közép és 2 darab mély került beépítésre, illetve rendelkezik három passzív sugárzóval is. Tartalmat Bluetooth-on, USB porton keresztül, illetve egy 3,5-es jack segítségével tudtok ráküldeni. A villámgyors párosítás garantált az NFC chip és az 5.3 szabványú Bluetooth kapcsolat miatt. 

A Tronsmart Bang Minit az NNNTSBMINIRE  kuponkóddal 27 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ráadásul grátiszban jár mellé egy Tronsmart Trip hangszóró is, ami nagyjából 7000 Ft értékű. Ha ez még nem lenne elég, a szállítás ingyenes, és hazai raktárból érkeznek a cuccok.

hirdetés