hirdetés

A Tronsmart Bang Max újra támad

Ismét kuponozható ez a durva Bluetooth hangszóró

hír
A Tronsmart Bang Max újra támad 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-02-12

Ma már írtunk egy Tronsmart Bang hangszóróról, de a Bang Max is igen jó áron kapható, ezért megosztjuk veletek a termék ismertetőjét és persze a vásárláshoz szükséges kupont is. Ez a kütyü egy igazi partikiegészítő, 130 wattal tolja a zenét, de képes TWS módban is működni, sőt akár 100 hangszórót is szinkronizálhattok egymáshoz. Alkalmas karaokehoz is, mikrofont viszont nem kaptok hozzá. A Geekbuying kuponjával 61 600 forintért szerezhetitek meg.

18 000 mAh-s beépített akkumulátorával 24 órán át tudjátok működtetni, míg a karaokéra 10 órát ad meg a gyártó. A jó hír, hogy töltés közben is nyomja a zenét. Az elmaradhatatlan LED fények is ott figyelnek az oldalán, de szerencsére kikapcsolhatók, ha akartok egy kis üzemidőt nyerni. Természetesen a Bang Max is kommunikál a Tronsmart appal, ahol tudjátok állítgatni a hangszínt, a fényeket vagy lapozgathattok az előredefiniált profilok között, de a párosításokat is elvégezhetitek itt.

Teszten is járt nálunk, olvassátok el a részletes termékismertetőnket is.

A Geekbuying TSMAXB  kuponjával 61 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat kaptok. Cseh raktárból, költségmentes szállítással érkezik.

hirdetés