hirdetés

Továbbhalad a Geekmaxi Black Friday akciója

Újabb kuponok és kiemelt kellékek kelletik magukat

hír
Továbbhalad a Geekmaxi Black Friday akciója 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2022-11-24

Irdatlan mennyiségű kiemelt ajánlatot hozott a Geekmaxi a tovagördülő Black Friday keretein belül. Vannak újabb kuponjaik is, nagy részük vásárlási összeghez kötött, de például arra is jár kedvezmény, ha egyszerre több terméket vesztek meg. A lényeget a mér megszokott aloldalon nézhetitek meg. A Geekmaxi a legtöbb termék esetében európai raktárból szállít, a szállítás pedig szinte mindig ingyenes, de ha nem akkor sem szokott 1€-nál több lenni.

ILIFE V9e – Bekezdett az ILIFE

A V9e egy előre programozott útvonalakat bejáró robot, vagyis nem épít térképet, nincs LiDAR szenzor, cserébe viszont olcsó. 4000 Pa a szívóereje, a portartálya hatalmas, 700 ml-es – az átlag nagyjából 350 -, és appból vezérelhető, mint a legtöbb sorstársa. Időzíthető, kiválasztható a takarítás módja és ha hibát észlel, azt is visszajelzi a kezelőnek. Különböző módokon képes mozogni, falak mentén takarít vagy egy adott területet, de akár a teljes lakást is lefedi sávos mozgásával. A küszöbmászó képessége 2 centiméter, és az appon kívül egy távirányítóval is vezérelhető, de ha minden kötél szakad, van a tetején is egy „start/stop” gomb. A fenti paraméterekkel jól leírtam a régebben használt kifejezés lényegét, ez egy „buta” porszívó, viszont az ára is pont ezért alacsony, a QICYgAeJ  kuponnal 32 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szállítás pedig ingyenesen jár hozzá, ellentétben a nagyobb eszközökkel, amiknél nem.

Redroad G10 – Titkos esélyes?

A Redroad G10 egy önürítő robotporszívó, ami nagyon hasonló a konkurensekhez. LiDAR szenzorral épít térképet, és ha bedokkol, az állomás kiüríti a 2 darab víztartályt – merthogy portartály nincs benne -, és máris mehet tovább a móka, minden önürítős porszívónak ez az alapja. Az eszköz 2800 Pa szívóerővel rendelkezik, ez természetesen szabályozható 4 lépcsőben. Nemcsak feltöröl, hanem 3000/perc frekvenciával dörgöl is a platnijával, így a tevékenysége már közelebb áll a felmosáshoz, a makacsabb foltokat is képes leradírozni a laminált padlóról.

Specialitása, hogy képes a folyadékot sterilizálni is, ezzel megölve a baktériumok 99,9%-át, ami mindenképpen jobb, mint a hagyományos megoldás, és kisebb eséllyel pállik be a víz. Sőt, a platniját is felemeli, így ha koszos a rongy, nem keni újra szét a már felszedett port a padlón, illetve a szőnyegeken, hazaúton a dokkolóhoz.

Természetesen ez a modell is kismillió egyéb funkciót ismer, észleli a kárpitokat – és itt fel is emeli a felmosórészt -, képes rajtuk megemelni a szívóerőt is, ha arra van szükség. Felismeri a tárgyakat 8 darab infravörös TOF szenzor segítségével, így nem megy neki mindenféle bútornak és nem is okoz nekik sérülést. Ami pedig a dokkolóállomást illeti, parkoláskor nemcsak kiüríti az elhasznált felmosó folyadékot, hanem a felmosót is megtisztítja. A szoftveres funkciók terén is ott van a szeren, több térképet is képes elmenteni, variálni lehet a szobák takarítási sorrendjét, a felhasznált vízmennyiséget, hogy hol mosson fel vagy éppen porszívózzon, lehet a rendszert időzíteni is, és így tovább.

Mint látható, rengeteg mindent tud a Redroad G10, és nem is kérnek érte annyit, mint egy Roborock vagy egy Roidmi termék esetében, hiszen a GYs9mEkQ  kóddal 185 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami meglehetősen nagy árelőny a 250-300 000 Ft-os modellekhez képest.

A kosz mennyiségéről egy porérzékelő szenzor ad tájékoztatást, így azokat a felületeket érdemes duplán megdolgozni, ahol pirosra vált az érzékelő. Mindezt a gyakorlatban is bizonyította a készülék, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki a továbbiakban nem szeretne többszázezer élősködővel közös életteret megosztani. A BX7 Pro ára a ZGZ352K6  kuponnal 58 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

FlashFish A501 power station és BLUETTI SP120 napelem

A FlashFish A501 nem más mint egy hordozható telep, amit „off-grid”, vagyis közvetlen elektromos hálózat nélkül is tudtok energiát szolgáltatni. Az 540 Wh-s telep 150 000 mAh kapacitású, 500 watt folyamatos teljesítmény leadására képes, de akár 1000 W-ot is kipumpál, ha nagyon muszáj. Összesen akár 11 darab eszközt is tud egyszerre tölteni számtalan kimenetén keresztül. Rendelkezik 2 darab hagyományos EU dugaljjal, rengeteg QC képes USB-A és Type-C porttal, de akár tápegységeket is dughattok rá. A bemeneti oldalon pedig három különböző betáplálással is lehet tölteni az A501-et, a megszokott 230-as hálózatról, 12 V-os szivargyújtóról és napelemről is. De nemcsak power stationként állja meg a helyét, hiszen elemlámpaként is használható, a fénye több fokozatban állítható és SOS módja is van. A Flashfish áramtárolójárért a C984ScWd  kóddal 177 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

Értelemszerűen a különböző power stationök napelemes töltése a legegyszerűbb megoldás, ha terepen vagytok vagy ha kempingeztek. Erre kiváló lehet például a BLUETTI terméke, az SP120. A nevéből már kitalálható, hogy 120 W a teljesítménye, MC4 csatlakozója van, amivel a legtöbb hordozható telep tölthető. A termék természetesen vízálló, illetve 4 kihajtható lábbal a kívánt irányba fordítható. Az SP120-ért a KQby6BtP  kuponnal 91 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a kasszánál hagyni.

Bogist M5 Pro – Bevásárlós über roller

A Bogist M5 Prót ugyan elektromos rollernek hívják, de sokkal inkább egy motor, ami különböző kényelmi extrákat kapott. A kereke is elég nagy, 12 colos, de ennél sokkal érdekesebb, hogy van rajta egy ülés, mögötte pedig egy kosár, amibe a megvásárolt cuccokat pakolhatjátok. A kormánya lehajtható, az ülés pedig kihúzható a csővázból, így akár egy autó csomagtartójába is betehető a jármű. A teljesítménye elég egy méretesebb sofőr mozgatásához is, jó eséllyel dimbes-dombos terepen is megállja a helyét. A motorja 500 W-os, az akkuja 11 Ah-s, a rendszer 48 V-os, szóval ezzel már arrébb lehet állni, és az ilyen szintű műszaki adatok egyáltalán nem jellemzőek erre a kategóriára.

Ez végebessebességben 40 km/órát, míg hatótávban akár 40 kilométert is jelent. Szintén kategóriájából kilógó, hogy dupla tárcsaféket kapott a roller, ami egyébként ekkora végsebesség mellett teljesen indokolt. Ha a Bogist M5 Pro hozza az ígért paramétereket, akkor ez egy kiváló jármű is lehet, már csak azért is mert nem különösebben drága: a 3CRKUH6I  kóddal 186 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés