hirdetés

Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők

Ennyiért kár lenne kihagyni

hír
Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők 1
írta: SonkaMod
2021-06-11

A Roidmi NEX 2 és NEX 2 Pro gép olyannyira a felső kategóriát képviseli, hogy az itthoni kezdőáruk már közelebb volt a 200 000 forinthoz, mint a 100-hoz. A kínai árak azért ennél visszafogottabbak, de általában ott sem lehet megkapni 100 000 forint alatt. Most viszont mind a kettő gép elérhető viszonylag olcsón. Nyilván most sem lesz annyira alacsony árú, mint egy olcsó Jimmy, de egészen más minőséget képviselnek.

A NEX 2-n egy LED kijelző van, amin a töltöttségi szintet lehet látni, illetve a működési státust, a Pro verzió OLED kijelzőjén pedig már egyéb infókat is láthatunk, mint például a műszaki hibák kiírása és a szívóerő jelzése. Bluetooth kapcsolattal is rendelkeznek, tehát okostelefonos applikáció is tartozik hozzájuk, ami a tesztünkkor nem nyűgözött le minket, tehát ennek nem olyan fontos a használata, de azért van.

A Roidmi NEX 2 egy olyan összetett takarítószerkezet, ami méltán a királya a kategóriának. Aki nem akar kompromisszumos gépet, kell neki egy bivalyerős kütyü, ami feltöröl, van hozzá mindenféle kiegészítő és kijelző, az bátran válassza ezt a gépet. Jó lakásba, házba, autóba és szinte bármit ki lehet takarítani vele. Ennek megfelelően a borsos árán sem kell csodálkozni, a hazai forgalmazóknál eleinte elképesztően drága volt, de most már mérséklődtek az árak, viszont így is 126 000 környéki árral kell számolni. Kínából jellemzően 100 000 forintba kerülnek, de most a Banggoodon sokkal olcsóbban megszerezhetjük. A Roidmi NEX 2 a BGCZREMX2 kuponkóddal 82 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a Pro verzió a BGCZDEPU kuponnal 85 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ezek az árak rendkívül alacsonyak, ennyiért ilyen top porszívók máshol nincsenek, ráadásul Csehországból küldik, így még az importköltségektől sem kell félni és viszonylag gyors a kiszállításuk is.

hirdetés