hirdetés

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán

Főleg a hangszórókra érdemes lecsapni

hír
Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2022-06-30

Már a Tronsmart is a 9. születésnapját ünnepli, hogy repül az idő. Ennek örömére mindenféle általános kuponnal és jóárasított termékkel kedveskednek nektek a Geekmaxi webshopjában. Érdemes a kezdőoldalról indulni, hiszen itt minden információ fellelhető, de azért mi ki is részletezzük nektek a lényeget.

 

 

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán 2

Forrás: Geekmaxi

Tronsmart Apollo Air TWS fülhallgató

Alapvetően két tagja van a TWS fülhallgató családnak, a sima Air, és az Air+, most az előbbiről lesz szó. A készülék in-ear típusú, vagyis gumiharangos megoldás, amiből 3 párt mellékel a gyártó a dobozban. A kor követelményeinek megfelelően zajszűréssel – vagyis ANC-vel – is rendelkezik az Air, illetve átválthattok Ambient módba, ilyenkor bekeveri mikrofonjai segítségével a külső zajokat. A remek hangzásról a Bluetooth 5.2 és az aptX Adaptive támogatással bíró Qualcomm chip gondoskodik.

Egy töltéssel 5 órán át bírják – kikapcsolt ANC mellett – a zenélést, a bölcsője pedig további 20 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában.

A vezérlés érintésalapú, és természetesen már ezt a modellt is lehet állítgatni applikációból. Ez leginkább azért előnyös, mert így személyre szabhatjátok a hangképet. A késleltetése a gyártó szerint nagyon alacsony, így jó eséllyel nem fog csúszni a hang filmek és videók alatt sem. Bár nem sportolásra tervezték, IP45 szabvány szerint áll ellen a külső behatásoknak, ami leginkább az izzadtságotok lesz. A két színben rendelhető fülesért az aKtIrcWQ  kóddal 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból.

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán 12

Forrás: Geekmaxi

Tronsmart Trip mini hangszóró

Ahogyan az a nevéből is kiderül, ez egy picike termetű hangszóró. Remek társ pl. túrázásokhoz, bringázáshoz, vagy hasonló kültéri aktivitásokhoz, pont ezért van rajta egy elasztikus akasztófül, hogy bármire fellógathassátok. A kinézete pofás, mesh anyag borítja és IPX7 szabvány szerint áll ellen szinte mindennek, aminek kiteszitek. A teljesítménye 10 W, de ha éppen a táskátokon lóg, nem is kell ennél több. A 2000 mAh-s akkuból 20 órányi zenehallgatást hoz össze, ami igencsak sok a kategóriájában, míg a feltöltését Type-C porton keresztül ejthetitek meg.

Természetesen ez is képes TWS technológia és Bluetooth 5.3 segítségével egy másik Triphez csatlakozni, ilyenkor sztereóban tolják a zene-bonát. Leginkább a JBL GO-nak állít ellenfelet, de annál jóval szerényebb áron, hiszen csak 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az E42I72XJ  kuponkóddal. A termék EU raktárból pár nap alatt megérkezik.

Tonnányi kupon a Tronsmart 9. születésnapi vásárán 24

Forrás: Geekmaxi

Tronsmart Bang parti hangszóró – A partifelelős

Szerintem nem nagyon kell bemutatnom az ügyeletes boombox királyt, a ghetto blasterek utazó nagykövetét, a Tronsmart Banget. Már csak azért sem, mert teszteltük a készüléket, és alapvetően kedveltük is a kinézetét és a jó értelemben vett prosztóságát. Rengeteg bemenettel rendelkezik – AUX, USB-A, TF kártya olvasó –, de természetesen mi is Bluetooth-on keresztül használtuk. IPX6 szabványt tud felmutatni, leönthetitek a buliban sörrel, azt is túl fogja élni.

A vad hangról a SoundPulse technológia gondoskodik, de ha a 60 W nem lenne elég, további 100 darab másik Banggel lehet összekapcsolni a TuneConn funkció segítségével.

Aki nem szereti a menü alapú párosítgatást, annak az NFC chip fog jó szolgálatot tenni. Szintén ad valamit a zúzós partiélményhez az oldalán és a végein elhelyezett 3 LED sor, ami színváltozással az éppen elhangzó zeneszámot is le tudja követni. A 10 800 mAh kapacitású giga akkuval 15 órát is elmuzsikál a gyártó szerint, kikapcsolt LED-ek mellett. Akár power banknek is használhatjátok, mert más eszközök töltését is támogatja, ha pedig a hangképen finomítanátok, akkor ott az applikáció. A vV8RbNsB  kóddal 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, a szokásos feltételek mellett.

hirdetés