hirdetés

Tavasszal is tart Black Friday-t a Geekbuying

Mindenre felhasználható kuponok is elérhetők

hír
Tavasszal is tart Black Friday-t a Geekbuying 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-04-22

A hagyományosan november végén megtartott Black Friday az év legjobban várt leárazása a webshopokon, amikor a termékeket általában durván le szokták akciózni a kínai oldalak is. A Geekbuying most gondolt egy merészet és idén tavasszal is megtartja ezt az eseményt. Több kategória árait is mélyen levitték, olyanokat, mint a kerti bútor, okos közlekedés, illetve egyéb elektromos cikkek. Ezenkívül az oldal teljes választékára felhasználható kuponokat is aktiváltak.

 

Minden 50 dollár feletti rendelésből 5 dollár kedvezményt kaptok a 22SPRBF1 kóddal, illetve minden 300 dollár feletti rendelésből 20 dollár jön le a 22SPRBF2 kuponkóddal, sőt ha 700 dollár felett rendeltek és beütitek a 22SPRBF3 kupont, akkor 50 dollárt spórolhattok. A kuponok mellé hoztunk nektek két terméket is, amit érdemes most megvásárolni.

ACGAM ET225E

Termékajánlónk másik szereplője egy elektromosan állítható íróasztal, ami nagyon praktikus hiszen a magasságát egy elektromos motor segítségével be tudjuk állítani bármilyen értékre 62 cm és 127 cm között. Így ülőmunkához is alkalmas, valamint állva is lehet dolgozni előtte, vagy ahogy az egyik képen is látszik, akár futópadozás közben is. Az asztalt egy rendkívül csendes villanymotor mozgatja le és fel, 3 memóriahellyel is rendelkezik, tehát a kívánt magasságot el is tudjuk tárolni, hogy ne kelljen mindig újra és újra beállítani. Az LCD kijelzőjéről centiméterre pontosan le tudjuk olvasni az aktuális magasságot. Az asztal egészen 125 kg-ig terhelhető, nem fog összecsuklani, ha rákönyöklünk se. Az íróasztal felülete ellenáll a karcoknak, a lábai rozsdamentes acélból készültek és összeszerelése sem bonyolult, az ajánlások szerint max 10 percet vesz igénybe.

Ha szeretnénk egy ilyet otthonra, vagy az irodába, akkor most az NNNACGAMAPR kuponkód beütése után 106 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni. Az asztal európai raktárból érkezik, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, semmilyen más költséggel nem kell számolnunk.

hirdetés