hirdetés

Takarítógépek és atkaeltávolítók akciósan

Nagy Jimmy promóció a Geekbuyingon

hír
Takarítógépek és atkaeltávolítók akciósan 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-08-26

Szinte minden héten van valamilyen márka akció a Geekbuyingon, most a Jimmy volt a soros, ami a Xiaomi almárkája, és takarítóeszközökre specializálódott, de pl. hajszárítókban is utaznak. Érdemes a promóciós oldalukról indulni, ahol egyben látjátok a termékeket, de természetesen egyedi ajánlatokkal is kedveskedünk nektek a cikkben.

Sőt, mivel maga a motor kiemelhető a keretből, és az elejére rácuppanthatók különböző szűkítők és motoros fejeket is. Vagyis, nem szükségszerűen kell vízzel takaríthatnotok, illetve egy nagy testet emelgetnetek, helyette egy sokkal könnyebb eszközzel porszívózhatjátok le a szekrény tetejét, sőt akár porzsaporszívóként is megállja a helyét.

A flexibilis „jószágért” a JIMMYHW10  kuponnal 176 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek lengyel raktárból, a szállítás ingyenes, sőt, ajándékba adnak hozzá egy 35 000 Ft értékű Joya fritőzt is.

Takarítógépek és atkaeltávolítók akciósan 2

Forrás: Geekbuying.com

Jimmy BX7 Pro – Asztmások fő fegyvere

Gyerekkorom óta asztmás és allergiás vagyok, így a szüleim nagy elánnal irtották a lakásban a háziport és vele együtt az atkákat is, amiknek megléte a betegségem szempontjából nem volt éppen szerencsés. Igaz, a 80-as és a 90-es években nem voltak még ilyen fasza eszközök a porcicák elleni harchoz, mint a Jimmy BX7 Pro. Ha le akarom egyszerűsíteni, hogy mi ez, akkor egy motor, egy hengerkefe, meg mindenféle olyan kiegészítő berendezés, ami az atkák életkörülményeit rosszabbá teszi. Nevén nevezve a gyereket, egy fűtőszál, ami 60 fokra emeli a hőmérsékletet, egy UV lámpa ami megöli a baktériumokat és egy ultrahangos szenzor, amit állítólag nem szeretnek a csöppségek.

Bár a hatékonyságáról személyes tapasztalatom nincsen, nagyon hasonló Jimmy eszközöket próbáltam korábban. Mi több, az állóporszívóikra fel lehet szerelni egy hasonló, funkciók szempontjából egyszerűsített atkaeltávolító fejet és ezek bizony csodákra képesek, ha végigmentek vele a szőnyegeken vagy a matracotokon. Ha egyszer láttátok, mennyi bőr- és hajmaradék jön ki a matracból, meg fogjátok érteni, miért kell minden háztartásba egy BX7 Pro. Ráadásul ezen a modellen már egy pici kijelző egy szenzor segítségévek mutatja a por/atka arányt, vagyis két húzás után láthatjátok, hogy mennyire koszos az adott felület.

A gépért 51 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek az NNNDBJMBXPL  kuponkód segítségével, a szállítás ingyenes, a termék lengyel raktárból érkezik.

hirdetés