hirdetés

Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól

A verhetetlen Tronsmart

hír
Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2020-09-14

Szinte biztos vagyok benne, hogy jól ismeritek a Tronsmartot, rengeteg termékét teszteltük már korábban. Így van ez a mai válogatásban található készülékekkel is, melyekhez most igen jó áron juthattok hozzá. Mivel mindkét kütyü Németországból érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az áfa- és vámköltségek miatt, ráadásul a szállítás is villámgyors.

Tronsmart T2 Plus

Aki olcsóbb variánst keres, annak a T2 Plust ajánlom. Egy hónappal ezelőtt járt nálunk, tesztünket ide kattintva éritek el. Előbb bemutatott nagy tesójával szemben előnye, hogy kisebb, így könnyebb hordozni. Persze ez némi kompromisszummal jár, például hogy teljesítménye „csak” 20W. Üzemideje azonban jobb, a gyártó szerint akár 24 órát is bír. Az akkuját Type-C porton tölthetitek, szerencsére ma már az új Tronsmart kütyüket ilyen csatlakozóval szerelik fel.

A TWS módot nem spórolták ki, így ha két T2 Plus-t párosítotok, igazi sztereó élményben lesz részetek. A dobozban mellékelnek egy praktikus akasztózsinórt (vagy inkább cipőfűzőt), melynek segítségével könnyedén fellógathatjátok a hangszórót például a kerékpár kormányára, így menet közben is szólhat a nóta. A T2 Plus másik nagy előnye a fenti bátyóval szemben az ára, hiszen a 4SUBAIXD kóddal csak 8300 forintot kérnek érte.

hirdetés