hirdetés

Születésnapi vásár a Geekmaxin

4 éves lett a webshop, mindent leáraztak

hír
Születésnapi vásár a Geekmaxin 1
Atika
írta: Atika
2021-10-18

A Geekmaxi éppen most töltötte be a 4. életévét, amit akciókkal és extra kuponokkal ünnepelnek meg. Érdekesség, hogy minden termékükre két év garanciát vállalnak, és kizárólag EU raktáras ajánlataiknak hála nagyon gyorsan kézhez kapjuk a megrendelt árut. Az áfát a Geekmaxi intézi, így nekünk már semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk itthon.

Jimmy JV85

A Jimmy JV85 a tesztünk alapján brutális erővel rendelkezik, de papíron is jól néz ki az a maximum 23 000 Pa, amit állítanak róla. Eco módba is kapcsolható, ilyenkor 45 percig bírja egy feltöltéssel, elektromos fejjel, de ha normál szűkítővel használjuk, akkor akár a kerek egy óra is kihozható belőle. Az akkumulátora 6 cellás és 2500 mAh-s, de ami a legérdekesebb, hogy egy mozdulattal eltávolítható, így akár csereakkumulátort is lehet hozzá vásárolni. A gépen helyet kapott egy OLED kijelző, ahol az épp aktuális működési módot, valamint az akkumulátor töltöttségét látjuk, így nem fog váratlanul érni, ha lemerült. Rengeteg kiegészítőt is kapunk hozzá, amelyeket az alább látható galériában is meg tudtok nézni. A JV85-öt az igGTqB7M  kuponnal 61 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ami igen jutányos ár ezért a porszívóért.

Jimmy JV85 Pro

Magyarországon elsőként volt lehetőségünk kipróbálnunk a Jimmy JV85 Prót, amit egyből megszerettünk. A készülék számos újítást hozott magával, mint például a megnövelt, 600 milliliteres portartály, valamint a középen hajlítható szívócső, aminek köszönhetően sokkal kényelmesebben, hajolgatás nélkül takaríthattok ki a polcok, ágyak, kanapék alatt. A könnyen cserélhető 3000 mAh-s akkumulátorral 70 perces üzemidő is elérhető, ami bőven elegendő a lakás kitakarításához. A 24 000 Pa-os szívóerejére sem lehet panasz, de az OLED kijelzőt is nagyon szerettük, hiszen hasznos információkkal látja el a felhasználókat. Az ArYQvhvN  kuponkóddal 90 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg ezt a kiváló porszívót, EU raktárból, további költségek nélkül.

Roborock S7

A Roborock legújabb csúcs robotporszívója nem más, mint az S7. Rengeteg újítással érkezett, úgyhogy vegyük is sorra ezeket. Az egyik legjobb újdonság a szónikus felmosás, ami nagy hatékonysággal távolítja el a foltokat és a finom port a padlóról, hiszen a percenkénti 3000 rezgés a kézi súrolást imitálja. A szőnyegeket sem vizezi össze, mivel az ultrahangos szenzora észleli azokat, és amellett, hogy megemeli a teljesítményt, még a mopot is felemeli.

főkefe is teljesen megújult, hiszen már túlnyomórészt gumiból készült, valamint az úszó alkatrész könnyebben tud alkalmazkodni a terepen található egyenlőtlen felületekhez. 2500 Pa-os szívóerővel falja föl az útjába kerülő piszkot, a maximális üzemideje pedig eléri a 180 percet. A Mi Home alkalmazás segítségével akár a kanapéról ülve is beprogramozhatjátok, láthatjátok az állapotát, illetve frisstíthetitek a szoftverét. A Roborock S7-et 172 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, ha felhasználjuk a vjqHjZHH  kuponkódot.

hirdetés