hirdetés

Szeptemberi ajánlatok a Cafagótól

Akciókkal indul az ősz

hír
Szeptemberi ajánlatok a Cafagótól 1
írta: hajas
2021-09-03

Az ősz első péntekén tér vissza a Cafago a legújabb akciós termékeivel. A mai válogatásban találtok elektromos rollert, forró levegős fritőzt, 3D nyomtatót, állóporszívót, illetve egy vezeték nélküli fülhallgatót is. A felsorolásban található termékek közül mindegyiket Németországból postázza a Cafago, így nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt.

Creality 3D Ender-3 V2

A Creality 3D Ender-3 V2 az egyik legjobb ár/érték arányú 3D nyomtató a piacon, ami egész nagy, 220x220x250 milliméteres nyomtatási területtel rendelkezik. A készülék néhány másodperc alatt képes 110 Celsius-fokos hőmérsékletre melegíteni a fűtőágyat, a fúvókája pedig 225 Celsius-fokra hevíti a behelyezett filamentet, ami lehet akár ABS, PTU vagy PLA. A V-Slot fantázianévre keresztelt technológiájának köszönhetően minimális zajkeltéssel dolgozik. Az sem jelent számára problémát, ha valamilyen oknál kifolyólag, például áramszünet esetén megszakad a nyomtatás, a készülék megjegyzi, hogy hol tartott, majd onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. A 7CFJW3205 kuponkóddal 64 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg.

Niubility N1

A Niubility N1 egy elektromos roller. A járgány akár 120 kilogrammos terhelésnek is ellenáll, a végsebessége pedig eléri a 25 km/órát. 8,5 colos, felfújható kerekekkel látták el, melyek segítenek elnyelni az egyenetlen útfelület okozta rázkódásokat. Beépített világítással rendelkezik, a biztonságotokat pedig tovább fokozza a tárcsafék és az E-ABS rendszer. Egy töltéssel körülbelül 25 kilométeres utat tud megtenni, melyet a 7,8 Ah-s akkumulátorának köszönhet, ezt pedig csupán 3-4 óra feltölteni 0-ról 100%-ra. A járművet igen kedvező áron, mindössze 68 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni Németországból, ha használjátok az N1BCF kódot.

Deerma DX700

A Deerma DX700-at azoknak ajánljuk elsősorban, akik nagyon olcsón szeretnének vásárolni egy állóporszívót. A DX700 pont ilyen, viszont nem akkumulátoros, hanem hálózatról üzemel, a kábele 4,5 méter hosszú, de maga a porszívó is 112 centiméteres, így elég szobánként bedugni a konnektorba. A készülékben egy 0,8 literes portartály található, vagyis nem kell foglalkoznotok a porzsák cserével. A porcicákat és a különböző szennyeződéseket a 15 000 Pa-os szívóerejének köszönhetően gond nélkül összegyűjti, a kiáramló levegőt pedig HEPA filter szűri meg. Most csupán 16 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni, ingyenes szállítással.

Honor FlyPods 3

A Honor egy jó ideig teljes egészében a Huawei égisze alá tartozott, viszont a nem túl távoli múltban önállósodott. A gyártó hasonló termékeket gyárt, mint a Huawei, például mobilokat, okoskütyüket és persze TWS füleseket is. A FlyPods 3 egy fehér színű, gumiharangos kialakítású fülhallgató. A kütyüt aktív zajszűrővel látták el, ami segít kiszűrni a külvilágból érkező zavaró zajokat zenehallgatás közben. Ha ez a funkció aktív, akkor körülbelül 3 órán át tud üzemelni, ha pedig kikapcsoljátok, akkor fél órával hosszabb üzemidőre számíthattok, a tok pedig körülbleül 16 órás extra üzemidőt tárol magában, ezt Type-C kábellel tölthetitek fel. Természetesen gondoltak a vízállóságra, így IP54-es minősítéssel látták el, ami miatt nem esik baja a készüléknek ha nedvesség éri. Oldalai érintésérzékenyek, így kényelmesen léptethettek a számok között vagy fogadhattok hívást. A hazai árakhoz képest jelentősen olcsóbban, mindössze 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Cafago német raktárából.

hirdetés