hirdetés

Száraz-nedves állóporszívók a Geekmaxi kínálatában

Még gyorsabb a takarítás

hír
Száraz-nedves állóporszívók a Geekmaxi kínálatában 1
írta: Atika
2022-01-07

2021-ben megjelent a vezeték nélküli állóporszívók egy új generációja, amelyek már igazi takarítógépként viselkednek. Ezek a száraz-nedves készülékek nemcsak egy mopot húznak maguk után, hanem maguk elé locsolva a vizet igazából fel is mosnak. Mivel a nedvességet azonnal fel is szívják, így minden pillanatok alatt megszárad, utána pedig csak a porszívó víztartályát kell kiüríteni és lehet is pihenni. A Geekmaxi három ilyen készüléket árazott most le, mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítással, extra költségektől pedig nem kell tartani, mindent elrendeznek.

Jimmy PowerWash HW8 Pro

A Jimmy PowerWash HW8 Pro a gyártó egyik első olyan terméke, ami nemcsak porszívózásra, hanem felmosásra is használható. Természetesen mi is kipróbáltuk, a róla készült tesztünket itt olvashatjátok. 15 000 Pa-os szívóerővel szippantja fel az útjába kerülő koszt és a nedves szennyeződéseket is eltünteti, legyen az kiömlött tej vagy üdítő. Szeparált folyadéktartállyal rendelkezik, melyből az egyikbe tiszta vizet vagy akár felmosószert is önthetünk, amiből gombnyomásra maga elé spriccel a gép egy adagot, míg a másik tartályába a szennyezett folyadékot gyűjti össze.

A 3000 mAh-s akkumulátora 35 percig biztosítja a működéshez szükséges energiát, az akku töltöttségét, illetve a tartályok állapotát és a takarítási üzemmódot pedig a LED kijelzőről olvashatjuk le. Hatalmas előnye, hogy takarítás után a forgófejet a készülék önmagától megtisztítja a töltőállomásán, így nekünk ezzel sem kell már bajlódnunk. A ZmPHPWvq kuponkóddal 90 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg a porszívót EU raktárból, ingyenes szállítással.

Jimmy Powerwash HW8

A Powerwash HW8 Pro kistesója 7000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amit egy 2500 mAh-s, kivehető akkumulátor lát el energiával, és 25 percre elég energiát tárol. A Próhoz hasonlóan itt is egy osztott folyadéktartályt kapunk. Az egyik részébe, ami 450 milliliter űrtartalmú, tiszta vizet kell tölteni, amit gombnyomásra tudunk a készülék feje elé spriccelni. A másik tartályba a koszos vizet gyűjti, ennek a kapacitása 350 milliliter. A kütyü fején a már jól ismert forgókefe található, ami a port, morzsát hivatott összegyűjteni, de még a nedves szennyeződéseket, mint például a kiömlött tejet, narancslevet is felszippantja, amit az előbb említett tartályba gyűjt össze. A víztartályba akár felmosó- vagy fertőtlenítőszert is adagolhatunk, hogy még tisztábbá tudjuk varázsolni a padlót. Takarítás után a forgófejét önmagától képes megtisztítani a töltőállomáson, így ezzel sem kell foglalkoznunk. Az akku töltöttségét, a tartályok állapotát, illetve az esetleges hibakódokat a LED kijelzőn ellenőrizhetjük. A Jimmy Powerwash HW8-at a S8Wsfjx2 kuponnal 72 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetjük be, 2 év garanciával és ingyenes, EU raktáras szállítással.

hirdetés